Můžu to mít už za tři hodiny

Představte si, že sedíte pohodlně v obýváku. Koukáte na oblíbený film a až skončí, máte hotovo. Bez námahy, nepořádku, v super kvalitě. Nehádáte se s řemeslníky, hodiny neuklízíte celý dům a máte jistotu, že cokoli budete chtít je předem splněno. Je to možné? Ano. Když si vyberete zkušené odborníky, kteří na službě usilovně pracují mnoho let. Ti mají cenné zkušenosti a chtějí klientovi upřímně pomoci.

MAGMARELAX ECO® nejlepší vlákno na světě

Je velmi vhodný a doporučovaný systém do prázdných a dutých stropů. Jedná se o foukanou minerální izolaci na bázi skla. Je ekologický, protože pojiva neobsahují látky z ropných produktů. Jeho vlákno je na prvním místě v izolačních schopnostech. Nová technologie výroby zajistila vlákno bez hydrofobních štěpů a tedy jeho izolační vlastnosti jsou téměř o 15% lepší než všechny dosud používané vláknité izolace. Pokud chcete mít zaručený výsledek na vláknu nešetřete. Použijte to nejlepší a hlavně originál, žádné napodobeniny. 15% je velký rozdíl. Navíc je dokonale hypoalergenní a tak je ideální i do rodin s dětmi.

Pracovník IP Polná ukazuje klientovi nafoukanou výšku izolace.
Autor: MAGMARELAX ®

Není-li dutina ve stropě k dispozici, lze na půdě položit novou pevnou a rovnou podlahu z OSB desek – Stropní systém MAGMARELAX®. Stropní systém MAGMARELAX® využijeme, chceme-li dále využívat půdní prostor, například k letnímu bydlení, nebo jen tak k relaxaci. Vytvoří se lehká, velmi stabilní nová podlaha. Jedná se o konstrukci z OSB desek a dalších doplňků pro zajištění 100% funkčnosti izolace i podlahy. Konstrukce se předem připraví a následně je smontována přímo na půdě. Dutina, kterou strop vytvoří, se následně zafouká izolací MAGMARELAX® ECO.
Dům tak nezatěžujete pokládáním těžkých izolačních desek a betonovou podlahou.

Kontrola po zateplení termokamerou.
Autor: MAGMARELAX ®

Je to opravdu zdarma!!!

Je! Chce to jen změnit úhel pohledu na to, co nám radí většina řemeslníků? „Vyměň okna, oprav dveře, udělej fasádu. Vezmi 200 až 300 tisíc ze svého stavebního spoření a já ti udělám super cenu.“ Je to ale to nejvýhodnější? Není. Ukázalo se, že nejvýhodnější je izolovat strop. Teplo stoupá vzhůru a ve velké míře utíká z domu bez užitku pryč. A tady je ten „vtip“, izolace stropu je nejlevnější na okamžitou úsporu tepla. Když zateplíte strop můžeme dosáhnout až 30% úspor a to reálně, a díky tomu máte celé peníze za čtyři roky zase pěkně doma. Nic se neztratí, vše se vrátí. Je to tedy ZDARMA!

Není nad čím váhat

Zajistěte si izolaci stropu ihned. Využijte podzimní akce a získejte 23% slevu na jedničkovou izolaci MAGMARELAX® ECO. Více informací na www.magmarelax.cz/akce nebo bezplatné lince 0800 100 533.