Teplo vstoupá vzhůru

Vzpomeňte si na hodiny fyziky na základní škole. Ohřátý vzduch je lehčí a stoupá vzhůru. Když najde skulinku ve stropě, uniká bez užitku z obytných prostor. Tímto způsobem vám uteče až třetina tepla mimo vytápěný objekt. Kladete si otázku, zda tomu jde vůbec zabránit? ANO.

Netopte pánubohu do oken!

Velmi elegantní a efektivní způsob je zateplení podlahy na půdě. Ideální je systém MAGMARELAX® 2013. Jedná se o zateplení foukanou minerální vatou, vyrobenou z nejkvalitnější přírodní suroviny – čediče nebo skla. Roztavením horniny a vytažením velmi tenkých vláken vzniká vata, která má pozoruhodné vlastnosti – nesléhá, odolá plísním i hlodavcům, neváže vodu, izoluje proti hluku a má protipožární vlastnosti. Izolace MAGMARELAX® se fouká přímo do dutiny stropu, na volnou plochu nebo do nové podlahy Stropního systému MAGMARELAX®. Stropní systém MAGMARELAX® využijeme, chceme-li dále využívat půdní prostor, například k letnímu bydlení, nebo jen tak k relaxaci. Vytvoří se lehká, velmi stabilní nová podlaha. Jedná se o konstrukci z OSB desek a dalších doplňků pro zajištění 100% funkčnosti izolace i podlahy. Konstrukce se předem připraví a následně je smontována přímo na půdě. Dutina, kterou strop vytvoří, se následně zafouká izolací MAGMARELAX®.
Dům tak nezatěžujete pokládáním těžkých izolačních desek a betonovou podlahou.

základní rošt Stropního systému MAGMARELAX ®
Autor: MAGMARELAX ®

V jednoduchosti je kouzlo!

Samotná realizace a aplikace je velmi jednoduchá. Otvory pro izolování dutin jsou relativně malé o šířce 30 až 40 cm. Vlna se fouká podle normy, obvykle do výšky 15 až 30 cm. Lze foukat do vzdáleností až 100 m od stroje a do výšky více než 20 m. Mezi typické příklady řešení patří izolace střech, kde je dutý strop, ploché pultové střechy, vazníkový strop nebo nepřístupné půdy. Další rozsáhlé využití technologie foukané izolace je při zateplení starších domů se sedlovou střechou a dřevěnou konstrukcí stropu. Tato metoda nevyžaduje žádné velké stavební úpravy. Z nákladního auta se pomocí silné hadice a ventilačního stroje fouká vata do izolovaného prostoru. Při aplikaci nevzniká odpad ani zbytky izolace. Vše probíhá bez hluku a za plného provozu domácnosti. Vše je hotovo za pár hodin, bez nepořádek a ještě ušetříte až 30% za energie.

Žijte zdravě

V systému MAGMARELAX® 2013 najdete i minerální izolaci MAGMARELAX® ECO, která je vyrobená na bázi skelných vláken. Neobsahuje žádná ropná pojiva a díky tomu je krásně bílá. MAGMARELAX® ECO je plně hypoalergenní a je ideální do rodin s dětmi.

A jak vypadá ekonomika?
Aplikace této moderní a velmi efektivní izolace vůbec nemusí zatížit rodinný rozpočet. Společnost IP POLNÁ nabízí svým klientů Izolace na splátky. Splátky lze nastavit tak, že výše splátky je stejná, jako vypočítaná úspora za topení. Návratnost investice je rychlá, nepřesáhne 5 let. A pak už jenom šetříte.

Foukání do dutiny trvá 3 hodiny.
Autor: MAGMARELAX ®

Vyřeším to ještě dnes

Neváhejte a ještě dnes vyplňte nezávazný poptávkový formulář a během několika dnů očekávejte obchodně technického poradce a do 14 dnů samotnou realizaci.

Využijte nabídku na www.magmarelax.cz/akce nebo na telefonu 800 100 533.