Tropické horko v místnostech a hlavně v ložnici má na svědomí špatně izolovaný strop posledního patra. Když větráte, je to ještě horší. I venku je vedro k padnutí. I kdyby nebylo, chladnější vzduch by sálání stropu určitě zmírnil jen nepatrně.

Existuje nějaké řešení?

Zdá se, že situace je bezvýchodná. Naštěstí jen zdánlivě. Známe elegantní řešení - zateplit střechu.
To v praxi znamená kvalitně zaizolovat strop posledního podlaží vůči prostupu tepla. 

Nejčastějším provedením ploché střechy je dvouplášťová konstrukce. To je možno s výhodou využít, protože mezi oběma plášti je dostatečně vysoká dutina. Do dutiny lze poměrně snadno foukat minerální magmarelaxovou izolaci. Tato moderní technologie využívá nejkvalitnější izolační materiály přírodního původu. Proto je výsledek tak vynikající. Systém Magmarelax nejen výborně tepelně izoluje, ale zároveň, díky nerostnému původu, účinně vzdoruje ohni. To má velký vliv na zlepšení požární odolnosti objektu.

Autor: MAGMARELAX ®

Přednosti poznáme i v zimním období. V topné sezóně nedochází k promrzání stropu a srážení vzdušné vlhkosti v rozích, takže se zde netvoří plíseň. Protože izolace zaplní celou dutinu, zhorší se podmínky pro usazování vos a sršňů. Ani hlodavci nemají v minerální vatě na růžích ustláno.

Skvělé izolační vlastnosti magmarelaxové tepelné izolace jsou zaručeny na dlouhou řadu let, protože minerální vata nesléhá. Když porovnáme tento způsob zateplení s ostatními metodami, má foukaná minerální izolace nejlepší poměr ceny a výkonu. Nepředstavuje enormní položku rodinného rozpočtu a ušetří každoročně tisíce za teplo.

Sršni a vosy mají červenou!

Zateplení dvouplášťových střech přináší další výhodu. Často se při něm musí vytvořit revizní otvory nebo střešní vikýře. V budoucnu je oceníme, až přivolaná hasičská záchranná hlídka přijede likvidovat hnízda sršňů a vos, jejichž obyvatelé koncem léta terorizují okolí.

Autor: MAGMARELAX ®

Není to ani na týdny, ani na dny, ale na hodiny!

Snad největší výhodou tohoto moderního zateplení dutého prostoru ve střeše je rychlost realizace. Samotné zafoukání izolační vaty netrvá více než tři hodiny. Nejvhodnějším obdobím pro izolaci podlahy na půdě jaro. Proč? Protože v dutině ještě není takové horko. Termín realizace lze domluvit ve velmi krátké lhůtě, zpravidla do čtrnácti dnů. Ve smluvený den přijedou odborní pracovníci firmy a hned se pustí do práce. Provoz domu není přerušen, nenatropí hluk, příliš nezvíří prach, nezanechají nepořádek.

Tři mouchy jednou ranou

Zateplení střechy vám pomůže odstranit hned tři problémy najednou. Pobyt v letních dnech v domě se stane vysloveně příjemným a v zimě naopak nebudete mít pocit chladu. Ale to nejlepší nakonec. Ročně ušetříte tisíce za topení, i když budou ceny paliv dále stoupat. Můžete v klidu šetřit jen na pěkné věci. Extrémy počasí už vás nerozhodí.

Autor: MAGMARELAX ®

Více informací o všech možnostech zateplení minerální vlnou MAGMARELAX® najdete na www.magmarelax.cz/akce  nebo telefonu 800 100 533.

Nyní 23% sleva na jedničkový MAGMARELAX® ROCK!