Mezi nejběžnější úpravy interiéru, pro které se lidé rozhodují, patří přestavba kuchyně či koupelny. Taková investice se však často pohybuje v desítkách i stovkách tisíc korun a ne vždy se lze spoléhat jen na vlastní úspory. Podle Českomoravské stavební spořitelny může být vhodným řešením úvěr, zejména ten ze stavebního spoření, který v současné době nabízí jedny z nejvýhodnějších podmínek.

Rozsáhlejší rekonstrukce ani pořízení vybavení nemusí zásadně ovlivnit rodinný rozpočet. Úvěr ze stavebního spoření jde přesně upravit podle potřeb klienta, a to i u finančně náročných projektů. Při výběru té pravé vany či kuchyňské linky se tak nemusíte bát popustit uzdu fantazii a dopřát si, po čem toužíte.

Autor: ČMSS

Zájemci si mohou sami zvolit dobu splácení, výši měsíční splátky nebo možnost úvěr předčasně splatit. Zaplacené úroky se nadto dají odečíst od daňového základu. „U vybraných produktů garantujeme pevnou roční úrokovou sazbu již od 2,95 %. Úvěr se navíc dá kdykoliv splatit,“ upozorňuje na nabízené výhody Rostislav Trávníček, ředitel komunikace Českomoravské stavební spořitelny.

U Lišky můžete získat úvěr ze stavebního spoření až do výše 500 000 korun bez zajištění. Lze jej využít jak na koupi pozemku, nemovitosti i dalších potřeb spojených s bydlením, tak také na modernizaci či přestavbu.

Překlenovací úvěry i na celou částku

Možnost čerpat finanční prostředky mají i lidé, kteří doposud nebyli klienty ČMSS. Ideálně se pro ně hodí překlenovací úvěr. Liška nabízí Kredit 100 na celou částku s akontací pouze 1 000 korun, Kredit 90 s počátečním vkladem 10 % z půjčované částky a Kredit Standard s výhodami při 40% naspoření nebo při jednorázovém vkladu ve stejné výši. K tomu lze uzavřít rizikové životní pojištění za zvýhodněných podmínek.

Autor: ČMSS

Slevy a poradenství navíc

Jednou z nadstandardních služeb ČMSS je VIP servis a slevy u partnerů, díky nimž ušetříte další čas a peníze. „V rámci VIP servisu všem zájemcům poradíme, jak nejvýhodněji přestavbu financovat. Pro naše klienty jsme připravili i výrazné slevy na výrobky a vybavení, které obvykle při rekonstrukcích pořizují,“ dodává Rostislav Trávníček. Získáte tím nemalou dodatečnou úsporu a zbyde i třeba na nákup dekorací do vaší nové kuchyně.

Pro čerpání těchto výhod se stačí zaregistrovat na webových stránkách ziskejteulisky.cmss.cz. Klienti Českomoravské stavební spořitelny ušetří 45 % při nákupu oken a dveří od společnosti Vekra, 10 % při pořízení vybavení kuchyní a 15 % u koupelen od firmy SIKO. Díky těmto výhodám všichni, kteří plánují letos investovat, mohou uspořit řádově desítky tisíc korun.

Na překlenovací úvěr od Lišky lze dosáhnout i bez úspor:

Kredit 100: úvěr na celou částku

Kredit 90: vklad 10 % z půjčované částky

Kredit Standard: s výhodami při 40% naspoření nebo při jednorázovém vkladu ve stejné výši

Více na www.cmss.cz/uvery.

Výhody úvěru od ČMSS

  • · až 500 000 Kč bez zajištění i na koupi pozemku, nemovitosti a další potřeby spojené s bydlením
  • · snadné a rychlé vyřízení
  • · i pro zájemce, kteří doposud nebyli klienty ČMSS
  • · nabídka na míru i v případě finančně náročných projektů
  • · snížení základu daně z příjmu o zaplacené úroky

ČMSS v rámci VIP servisu na ziskejteulisky.cmss.cz všem zájemcům zdarma poradí, jak nejvýhodněji přestavbu financovat.