V čem je tedy tento systém tak vyjímečný?

K výstavbě domů se převážně užívá čisté a vyschlé dřevo zabezpečující jeho stabilitu stěn. Nedochází k vypraskávání ploch a dřevo, tvořící skelet nemovitosti se vyznačuje svoji prostorovou stálostí. S ohledem na to, že se jedná o dřevo rostlé, nikoli dřevoštěpku či dřevotřísku, nevylučuje tato dřevní hmota žádné aldehydy či jiné zdraví škodlivé těkavé látky.

Autor: Ovelos

Přítomnost takovýchto látek je naprosto vyloučena. Další podstatnou výhodou je individuální přístup projektů OVELOS k jednotlivým zákazníkům za spoluúčasti projekční kanceláře. Pro každého zákazníka připraví společnost OVELOS individuální návrh řešení, zohledňující především tvar pozemku a jeho orientaci vůči světovým stranám, přístupové komunikaci, vč. IS sítím, v neposlední řadě i finančním možnostem a individuálním přáním zákazníka. Po fázi projektové dokumentace jsou studie společnosti OVELOS zpracovávány zdarma, samozřejmostí je taktéž možnost změny vnitřního členění, případně vlastního výběru zařizovacích předmětů, změna sklonu střechy a střešní krytiny dle přání investora, nebo podle regulativů stavebního úřadu.

Autor: Ovelos

Další nespornou předností je dodávka základové desky, která je vždy součástí cenové nabídky.

Zákazník získává přehled o celkové cenové nabídce a není nucen jakkoliv cenu dopočítávat.

Při osobních jednání jsou uváděny pouze celkové ceny tedy ceny vč. DPH.

Autor: Ovelos

Po úspěšnosti a zájmu o tento projekt svědčí množství již postavených domů a zároveň návštěvnost klientů na webových stránkách společnosti OVELOS

Fotogalerie
3 fotografie