Když chceme ušetřit, musíme nejprve investovat do úpravy domu. Začneme opatřením, které má největší účinnost a nejrychlejší návratnost.  Nejlépe podlahou na půdě. Stropem obytných místností totiž uniká zhruba třetina ztrátového tepla. Ve stropu se vždy najdou skulinky, kterými unikne do půdního prostoru. Tomu lze jednoduše a účinně zabránit. Nejlepším řešením je bezesporu foukaná minerální izolace.

Foukaná izolace do prázdných dutin na půdě

Na úvod jsme si řekli, že náklady na vytápění výrazně sníží tepelná izolace podlahy na půdě, tedy stropu nebo střechy. A to nejen v rodinných a bytových domech, ale i v kancelářských budovách, ve skladech a průmyslových objektech. Když nemáme v dané chvíli k dispozici dostatek financí, nesnažme se izolovat celý dům nějakým provizorním způsobem. To se v budoucnu zcela jistě prodraží. Soustřeďte se nejprve na místa, kudy uniká nejvíce tepla.

Autor: IP IZOLACE POLNÁ

 

Jak se zatepluje půda systémem MAGMARELAX®

Důležité je opatřit si informace. Ideální je zjistit si nějaké informace o minerální foukané izolaci a přečíst si nějaké reference. Rozhodně byste si měli vybrat firmu, které má již s šetřením energie několikaletou zkušenost a k dispozici odborníky. 

V naší společnosti se vás postará celý tým odborníků. Na základě vašeho dotazu, ať formou emailu nebo telefonátu, vás kontaktuje obchodně technický poradce a domluví si prohlídku objektu. Při prohlídce spolu prohlédnete nejen půdní prostor, ale i celý dům. Proberete všechny možné varianty zateplení a hlavně půdy. Rozhodně využijte této návštěvy a ptejte se. Technik na místě vypočítá nutné náklady a předá vám komplexní kalkulaci. Náklady se pohybují v řádu desítek tisíc korun podle zateplené plochy. Návratnost této investice zpravidla nepřesáhne 5 let. Od objednávky můžete počítat, že k samotné realizaci dojde do 14 dnů. Samotná realizace nezabere víc jak pár hodin. Není nutné stavební povolení, vše probíhá za běžného chodu domácnosti a ani paní domu se nemusí bát, že bude muset po realizátorech uklízet. Aplikace probíhá jednoduše. Natáhne se hadice přímo z vozu před domem a systém MAGMARELAX se nafouká přímo do dutin nebo na podlahu půdu.

Autor: IP IZOLACE POLNÁ

Využití systému MAGMARELAX

Systém MAGMARELAX je hodně flexibilní. Jeho aplikace jak již bylo zmíněno je vhodná do dutin stropu, na volnou plochu, do dutých stěn, vazníkové střechy. Pro všechny typy střech – ploché neboli pultové, šikmé i atyp typu Okál. Pokud zákazník nemá dutinu k izolaci je možné mu nabídnou stropní systém MAGMARELAX. Firma připraví celou novou konstrukci podlahy (konstrukce z desek OSB je zhotovovaná v dílnách firmy za 1-2 dny) a na místě ji během hodiny smontuje. Technik vám vše předem vysvětlí a zajistí vše potřebné.

Po ukončení izolování převezmete od vedoucího realizace hotové dílo a fakturu. V té je uvedeno přesné množství použité izolace a dalších materiálů. Oproti deskovým izolacím neplatíte prořezy, které díky technologii foukání odpadají. Cena díla se oproti předběžnému výpočtu často dokonce sníží, protože např. rozměry trámů podpírající střechu nelze předem přesně odhadnout.

Autor: IP IZOLACE POLNÁ

Náš zákazník náš pán

Realizace sice skončila, ale nekončí však zájem naší firmy. Zákazník obdrží dotazník s průzkumem spokojenosti a s možností uplatnit připomínky. Využijte této možnosti. Z vašich postřehů můžete mít užitek později i vy, ale mohou z nich profitovat hlavně vaši následovníci.  

Před rozhodnutím kvalitního zateplení vašeho domu si vždy vyberte jen kvalitního dodavatele. Měl by mít ISO na materiál i na realizační postupy, protože pouze takový dodavatel zajistí, že i samotné práce budou pod přísnou kontrolou se zaměřením na kvalitu. Foukanou minerální vlna MAGMARELAX nabízí z hlediska poměru ceny a kvality nejlepšího výsledku.

Nestyďte se požádat firmu o reference. Vidět zateplený objekt na vlastní oči a seznámit se s hodnocením těch, kteří mají zkušenost s efektivitou foukané izolace je jistě užitečné. Máme za sebou více jak 18.000 realizací a 20leté zkušenosti s úsporou energie. Videa, fotografie z realizací foukané minerální izolace naleznete na adrese www.ippolna.cz .

Získejte slevu 20% na jedinečný systém MAGMARELAX. Více na www.mojeizolace.cz nebo na telefonu 800 100 533.