Vyspělá technologie

Bramac nově nabízí střešní tašku Classic s povrchovou úpravou Protector PLUS. Díky této vyspělé technologii vyniká taška celou řadou jedinečných vlastností a funkcí.

Na materiálu, který tvoří tělo tašky, lze při mikroskopickém zvětšení pozorovat nerovnosti. Z tohoto důvodu se na něj aplikuje vrstva vysoce probarveného, jemnozrnného betonu, která zaplní všechny nerovnosti a vytvoří dokonale hladký povrch tašky. Na tuto vrstvu se dále aplikují speciální nástřiky v daném barevném odstínu. Výsledkem je velmi hladký a atraktivní povrch, který výrazně zvyšuje odolnost krytiny před extrémními vlivy počasí. Díky technologii Protector PLUS je také zabezpečena zvýšená ochrana před usazováním nečistot, mechů a řas a dlouhodobá ochrana původní barevnosti.

Řez taškou s povrchovou úpravou Protector PLUS.
Autor: Bramac


Zde jsou všechny plusy vyspělé technologie Protector PLUS.
Autor: Bramac


Oblíbený profil

Betonová taška Classic láká zákazníky na klasický vzhled, který koresponduje s architektonickou tradicí středoevropského regionu. Elegantní a symetrický profil tašky nachází uplatnění nejen u rekonstruovaných staveb (včetně historických), ale i u různých typů novostaveb. Classic je prostě sázkou na klasiku a tou pravou volbou pro všechny, kdo chtějí respektovat okolní zástavbu.

Klasický profil tašky sluší rekonstrukcím i novostavbám.
Autor: Bramac

Taška Classic: elegantní a symetrický tvar.
Autor: Bramac


Atraktivní vzhled i po letech

Za hlavní přednost betonových tašek je obecně pokládána pevnost a dlouhá životnost. Betonová taška Classic s povrchovou úpravou Protector PLUS posouvá barevnou stálost betonové střešní krytiny ještě o něco dál. A na závěr ještě jedno velké plus pro vaši střechu. Na jaře se dá tato novinka v sortimentu společnosti Bramac pořídit za super cenu.

Barevné varianty tašky Classic Protector PLUS.
Autor: Bramac

Povrchová úprava Protector PLUS zvyšuje barevnou stálost.
Autor: Bramac