Myslete do budoucna

Do rodinných domů a bytů je vhodné použít kliky s odolnou povrchovou úpravou proti mechanickému poškození, jako jsou nárazy od klíčů nebo poškrábání od prstýnků. Za téměř 25 let působení firmy TWIN na trhu víme, že zákazníci hledají právě spojení vy­soké kvality s designovým zpracováním. Těmto požadavkům plně odpovídá povrchová úprava inoxchrom, která je typická svou vysokou odolností a je na ni poskytována prodloužená patnáctiletá záruka (na již zmiňované mechanické poškození). Výhodou je zejména možnost sladění kování v této úpravě v celém interiéru, a to oknech, dveřích vstupních i skleněných. Barevně se tato povrchová úprava podobá nerezu a dává tak příležitost zkombinovat kliky s ostatními prvky v interiéru, jako jsou úchyty na kuchyňské lince, na nábytku a ostatní nerezové doplňky (lampa, židle, stůl…). Váš interiér tak získá jednotný vzhled v každém detailu. V souvislosti s údržbou bych vyzdvihl, že na povrchu nejsou znatelné otisky prstů, díky tomu je inoxchrom nenáročný na údržbu.

Model EIDOS, povrch: inoxchrom
Autor: TWIN

Inoxchrom je vhodný jak do soukromých interiérů, tak i díky své odolnosti do vysoce frekventovaných prostor jako jsou hotely, školy, nemocnice.

Široký výběr designových povrchů

Zajímavou variantou povrchu je pak inoxchrom satén, který je velmi hladký a příjemný na dotek a vyniká svou jemnou perletí. Pokud někdo hledá odvážnější odstín kování, doporučuji netradiční povrch inoxchrom titan, který ohromí bordovým nádechem a zaujme na první pohled. Aktuálně se setkáváme s velkou poptávkou po černém matném povrchu kování, který je architekty a designery velmi oblíbenou variantou do moderních interiérů, a tu přináší inoxchrom iron.

Model BLADE, povrch: inoxchrom iron
Autor: TWIN

Praktičnost a elegance

Dalším odolným a hojně využívaným materiálem je nerez, u kterého můžete vybírat hned ze dvou variant – lesklé nebo matné povrchové úpravy. Nerezové kování společně s klikami v inoxchromu je ideální jako objektové kování.

Model VISION, povrch: matná nerez
Autor: TWIN

Neměli bychom zapomenout ani na kování z lesklého a matného chromu, který báječně doplní každý interiér. Toužíte po elegantním interiéru? Pak sáhněte po lesklém chromu, jenž vašemu domovu dodá požadovaný punc. Tato povrchová úprava je velice oblíbená a společnost TWIN k ní navíc poskytuje prodlouženou záruku 3 roky.

Model OPERA, povrch: lesklý chrom
Autor: TWIN

Pokud tedy hledáte funkční designový prvek do nového domu/bytu, s kováním značky TWIN naplníte své představy a jistě vás potěší i to, že na dveřní kliky je poskytována prodloužená záruka až 15 let.

Model mušle QUATRO, povrch: inoxchrom titan
Autor: TWIN

Jak řešit nedostatek prostoru v interiéru, se dozvíte v prvním díle našeho seriálu: 

 

Fotogalerie
8 fotografií