I když u nás jsou populárnější spíše Dušičky, i Halloween, mezi jehož symboly patří dýně, děsivé kostýmy, masky a strašidelná výzdoba, má každoročně stále více svých příznivců. Líbí se především dětem všech věkových kategorií, od nejmenších, až po puberťáky. Proč jim tedy neudělat radost. Stačí pořídit pár halloweenských dekorací, kterými společně můžete už teď vyzdobit třeba právě dětský pokoj. Vybírat je z čeho.

Na okno můžete třeba nalepit ve tmě svítící duchy, do rohu pokoje natáhnout pavučinu a na záclonu či závěs připevnit obrovského chlupatého pavouka. Úžasně vypadají i různé závěsné dekorace a girlandy s motivy lebek, netopýrů, duchů, čarodějnic, dýní, pavouků a další havěti. Hezké jsou i různé lampiony a balónky. A na poličku nebo prádelník můžete postavit strašidelný svícen nebo svíčku a okolo poházet halloweenské konfety.

Báječná je i vychytávka pro ty, kteří se z nějakého důvodu nechtějí pustit do dlabání dýní, ale neradi by potomky zklamali. Za pár desítek korun pořídíte pěnové nálepky, díky nimž strašidelnou dýní vytvoříte i s těmi úplně malými dětmi, kterým ještě nůž do ruky nepatří.

Nechcete za strašidelnou halloweenskou výzdobu utratit majlant? Dekorace do dvou set korun najdete v naší velké galerii:

Fotogalerie
34 fotografií