Zrcadla a další skleněné materiály
Pokud máte malou koupelnu, nebo jen obdivujete vzdušné a prosluněné prostory, tak jsou zrcadla a další skleněné doplňky pro vás jako dělané. Právě ty totiž dají prostoru nádech luxusu a zároveň jej krásně prozáří. Skleněné materiály působí velice efektně, jestliže je zkombinujete s tmavými materiály nebo nábytkem z tmavého dřeva.


Ručníky a koberečky
Jak rychle změnit vzhled koupelny? Zejména koupelnový textil patří mezi nejlevnější zařízení, které můžeme pořídit. Proto je velice snadné jej po určité době měnit a ladit tak koupelnu do barev, které jsou zrovna na výsluní. Zainvestujte do různobarevných koberečků, ručníků a osušek! Pro dokonalý prožitek při koupeli doplňte prostor několika vonnými svíčkami a užívejte si odpočinkovou lázeň.

Ručníky, koberečky... Koupelnový textil změní vzhled vaší koupelny během několika okamžiků
Autor: Shutterstock.com


Dekorativní samolepky
Dalším tipem na rychlou a levnou proměnu interiéru jsou dekorativní samolepky, které se posledních pár let těší velké oblibě. Mezi hlavní výhody těchto dekoračních prvků patří zejména jejich cenová dostupnost a především aplikace, kterou při troše snahy zvládne i ten největší nešika. Hledáte ideální motiv hodící se do koupelny? Vyzkoušejte různé květiny, rybičky a geometrické vzory. Před nalepením samolepky se ujistěte, že je povrch správně připraven – měl by být čistý, suchý a odmaštěný, aby nálepka dokonale přimkla.


Sprchové hlavice
Na trhu je jich nepřeberné množství v různých designech a s různými funkcemi…a záleží pouze na uživateli, která z hlavic je pro něj ta nej! Dětem určitě uděláte radost LED sprchovou hadicí, která při sprchování svítí a mění barvy, takže se bez větších problémů můžete umývat se zhasnutým světlem! Chodíte-li domů z práce unavení a strhaní, dopřejte si relax v podobě masážní hlavice, která může nabízet až 5 různých proudů vody. Pokud jste neustále ve stresu, investujte do speciální sprchové hlavice dodávající vašemu tělu potřebné anionty.

Čemu dáte přednost? Osvěžení ve sprše, nebo máte raději relax ve vaně?
Autor: Shutterstock.com

Tip: Milujete květiny a rádi byste je měli i v koupelně? Jde to, ale musíte mít aspoň malé okno, které dodá květinám potřebné denní světlo. Nevíte, jaké rostliny vybrat? Zaměřte se na kapradiny, horské palmy a v neposlední řadě také na bambus.

Pokud si s výzdobou nevíte rady, zkuste se inspirovat v internetových fórech, nebo rovnou přizvěte na pomoc  interiérového designéra, který vám navrhne daný prostor přesně dle vašich představ!