Chladící box nebo taška vám poslouží nejen na pláži, ale už cestou na dovolenou, kdy vám pomůže uchovat chladné nejen nápoje, ale i potraviny a třeba čokoládu. Výběr je opravdu pestrý, v e-shopu sportnanetu.cz si vyberete pro každou příležitost.

Chladící boxy do auta i na pláž

Chladící box EDA - 35 litrů zeleno-oranžový
Autor: Sportnanetu.cz
Nejspolehlivější cestou, jak uchovat stabilní teplotu nápojů a potravin, je pořídit si aktivní chladící box. Ten má připojení nejen do klasické zásuvky na 230 V, ale také do autozapalovače. Budete tak mít stále po ruce mini chladničku.

Pikniková taška chladící CAMPINGAZ PICNIC COOLER 18 L
Autor: Sportnanetu.cz
Na pláž nebo na piknik se vám bude hodit z nabídky sportnanetu.cz pasivní chladicí box Ty udržují chladno díky chladícím vložkám Freez pack. Dáte je jednoduše na pár hodin do mrazničky a pak je vložíte do boxu. Vaše nápoje a potraviny budou chlazené po několik hodin.

Na stejném principu jsou založeny i chladící tašky. Jsou praktičtější na přenášení, musíte ale počítat s tím, že mají obvykle menší objem, než boxy. V e-shopu Sportnanetu.cz v nejrůznějším designu, takže si určitě vyberete tu pravou.

Náš tip: Elektrický chladící box CAMPINGAZ POWERBOX 36L Classic

elEktrický chladící-box Campingaz powerbox 36l classic
Autor: Sportnanetu.cz
Tento elektrický chladící box můžete používat v horizontální i vertikální poloze. Má stejně jako chladnička přepážky pro přehledné ukládání potravin a nápojů. Elektrický chladící box chladí o 18ºC pod okolní teplotu.l Pojme 3 x 1,5 l lahev ve vertikální poloze a 9 x 1,5l lahev v horizontální poloze. Má hmotnost pouhých 5,8 kg.

Fotogalerie
5 fotografií