Pokrok nezastavíš, říká se. Zatímco dřív patřily videokamery mezi luxusní zboží, dnes už je můžete mít za cenu jen málo přesahující tisícovku. Ty, které nabízí e-shop Sportnanetu.cz, jsou navíc určeny k tomu, abyste si mohli přímo z auta zaznamenávat své zážitky z cest.

Kameru stačí stejně jako navigaci pomocí přísavky připevnit na čelní sklo
Autor: Sportnanetu.cz
A nejen to. Některé kamery vidí i v noci, poslouží vám i jako „černá skříňka“, jejíž videozáznam vám může významně pomoci jako důkazní materiál v případě nehody. Stejně tak můžete zaznamenat i chování šílenců za volantem, kteří se vás snažili po předjetí potrestat za to, že je zdržujete, prudkým bržděním.

Náš tip: Přesnoná kamera do auta FULL HD F-900LHD

 Tato přenosná kamera do auta Full HD je profi špičkové řešení pro náročné uživatele a profesionály. Kamera do auta FULL HD vám poskytne především kvalitní obraz Full

Tuto kameru mohou díky jejím parametrům používat i profesionálové
Autor: Sportnanetu.cz
HD ve vysokém rozlišení i za špatných světelných podmínek.  Kamera do auta FULL HD  F-900LHD má vyšší rozlišení a kvalitnější obraz oproti levným kamerám, což ve výsledku umožňuje snadno v nahraném záznamu nalézt požadovanou sekvenci i identifikovat SPZ vozidel nebo obličeje osob.

Aby nedošlo k ukončení nahrávání záznamu v okamžiku naplnění kapacity SD karty, je kamera do auta vybavena funkcí tzv. smyčkového nahrávání, kdy se v nastaveném intervalu přemazávají starší data.

Fotogalerie
3 fotografie