Pokud nechcete zabloudit, můžete sice použít GPS navigaci, ale ne každý je jejím příznivcem. Navíc ne všude bude fungovat. Nejspolehlivější je tedy mapa a stará známá buzola. Stejný model, jako používají vojáci, koupíte také v e-shopu Sportnanetu.cz za 129 korun.

Krokoměr inSPORTline Pole připevníte k trekingové holi
Autor: Sportnanetu.cz
Jste zvědaví, kolik už jste toho nachodili a zároveň spálili tuků? Není nic jednoduššího! Stačí si pořídit jeden z mnoha krokoměrů, které najdete na stránkách Sportnanetu.cz. Některé mají i vestavěné rádio nebo dokonce měřič pulsu!

Pikniková deka JUNKET 130x150
Autor: Sportnanetu.cz
Ve chvíli, kdy se budete chystat v přírodě posvačit, oceníte zase piknikovou deku Junket. Má aluminiovou dolní vrstvu, která zajišťuje tepelnou izolaci od země. Pikniková deka je navíc voděodolná – můžete ji tedy rozložit i na mokré trávě.

Zastihl vás na túře déšť? Nevadí, s pláštěnkou Poncho PVC King Camp zůstanete vždycky suší. Nejlevněji ji koupíte prostřednictvím e-shopu Sportnanetu.cz, kde vás přijde jen na 79 Kč.

Multifunkční ručník KING CAMP Camper 60 x 120 cm
Autor: Sportnanetu.cz
Stejně tak vám přijde vhod multifunkční ručník King Camp. V batohu vám nezabere skoro žádné místo. Tajemství jejich jedinečných vlastností je ukryto v speciální technologii, jeho vlákna jsou 100x  tenčí než lidský vlas a jsou utkána v semišově jemnou tkaninu.

Fotogalerie
5 fotografií