Miláček roku - Denny

Miláček roku - Denny
Autor: Účastníci soutěže nejPes 2010

Tibetský španěl Denny získal úctyhodných 17192 hlasů a s nimi i titul Miláček roku. "Hledali jsme malého pokojového psa a tohle plemeno nás moc zaujalo," říká o svém psím miláčkovi paní Michaela Horáková z Brna. "Je to sice takový přítulný gaučák, ale má rád i procházky a miluje vodu. Jen aportování mu zatím moc nejde," dodává paní Horáková.

Komik roku - Arnoštek

Komik roku - Arnoštek
Autor: Účastníci soutěže nejPes 2010

V kategorii Komik roku zvítězil s 15683 hlasy Alpský brakýř Arnoštek, který se podle svých majitelů moc rád fotí... "Arnoštek miluje děti, strašně rád se s nimi mazlí," řekla nám Arnoštkova panička Kornelia Hajíčková z Fryštáku u Zlína. "Je to sice lovecký pes, ale na myslivost ho nevyužíváme. Zato s ním rádi chodíme na výlety a Arnoštek rád běhá i u kola¨. Klidně za den uběhne i 20 kilometrů," říká Arnoštkova panička.

Psí kousky - Boss

Psí kousky - Boss
Autor: Účastníci soutěže nejPes 2010

Video, na kterém je Tosa Inu jménem Boss, vyhrálo s 8248 hlasy videokategorii soutěže nejPes 2010 nazvanou Psí kousky. Pětačtyřicetikilový 'drobeček' Boss tak postupuje do superfinále. Video najdete zde>>

Nejpes z útulků 2010 - Rasta

Nejpes z útulků III - Rasta
Autor: Účastníci soutěže nejPes 2010

Třetí útulkovou kategorii soutěže nejPes 2010 vyhrála fenka křížence pojmenovaná Rasta z útulku pro psy a kočky Kočičí naděje v Hradci Králové.

Pejsci postupují do superfinále, které se bude konat 20. června v Brně, v rámci soutěže Intercanis. Porota vybere hlavního vítěze celé soutěže, který získá cenu 50 000 korun. A zkrátka nepřijde ani vítěz útulkových kategorií, pro kterého máme připravenou super věcnou cenu.

Fotogalerie
12 fotografií