Ani Andík, který má ve své kategorii přes ostatními velký náskok, ale nemá ještě nic jisté. Stejně jako pejsci bojující o SMS hlasy v kategoriích „Dítě a pes“ a „Nejsmutnější psí pohled“. Tady je navíc hlasování velmi vyrovnané. Stačí, když někdo svému favoritovi postaví hlasovací tým, a všechno může být jinak. Jak na to?

Čím početnější tým, tím víc SMS hlasů

Bílý švýcarský ovčák s kaamrádkou vede katagorii dítě a pes.
Autor: nejPes 2011
Pokud chcete, aby váš favorit zvítězil, nečekejte s hlasováním na poslední chvíli. Ztráta se pak už jen těžko dohání. Jak ukázaly už předchozí ročníky unikátní soutěže nejPes, vyplatí se postavit si co nejsilnější hlasovací tým.

Stačí prostřednictvím emailů i sociálních sítí (Facebook, Twiter, Lidé.cz a další) oslovit všechny své přátele a známé, poslat jim link na svého pejska a požádat je o SMS hlasy. Čím víc lidí oslovíte, tím rychleji bude vašemu favoritovi narůstat konto. Příklad: pokud sestavíte tým se stovkou hlasujících a každý pošle byť jen 10 SMS hlasů, má pejsek rázem o 1 000 hlasů víc a snadno přeskočí své konkurenty.871905:gallery:true:true

Jak hlasovat?

Na stránkách nejPes.cz si najděte svého favorita – stačí zadat do vyhledávače jeho jméno. Pod fotografií je SMS kód. Pak už stačí poslat SMS zprávu ve tvaru:

PESmezeraX na číslo 907 99 09

X je číslo (kód) psa v jednotlivých kategoriích od 1 do 150

(Cena 1 SMS je 9 Kč včetně DPH pro všechny mobilní operátory v ČR. Soutěž provozuje Ringier Axel Springer CZ a.s. Podrobnosti najdete v pravidlech soutěže.)

Zvěřina z Vyvolených nabídl 10 000. A jeho Klaudík je ve finále!

Zvěřina z Vyvolených nabídl 10 000. A jeho Klaudík je ve finále!

Výzva Petra Zvěřiny z Václaváku (reality show Vyvolení), ve které na facebooku nabídl 10 000 korun tomu, kdo pošle jeho Klaudíkoví nejvíce hlasů, měla…celý článek

Fotogalerie
9 fotografií