Právě 1. kolo soutěže ukázalo, že „usnout na vavřínech“ se nevyplácí. V kategorii Štěně roku nabídl Petr Zvěřina z show reality VyVolení dokonce prémii 10 000 Kč tomu, kdo jeho Klaudíkovi pošle nejvíce hlasů. Vypadalo to, že mu tato taktika vyjde, jeho mazlíček dlouho vedl. Jenže těsně před koncem hlasování Kludíka převálcoval bobtail Andík.

Favorité vedli stylem start/cíl

V druhém kole už to bylo jinak. V kategorii Pán a jeho pes si spící dvojice beagla Bada a jeho páníčka vytvořila hned v prvních dnech hlasování více než dvojnásobný náskok v počtu SMS hlasů. Ten si udržela až do finiše a zvítězila.

Elegán roku Angie svou 1. pozici s přehledem uhájil.
Autor: nejPes 2011
Stejné to bylo i v kategorii Elegán roku. Maltezský psík Angie se přes své sluneční brýle s nadhledem díval na své soupeře, kteří se ho snažili dohonit a svou kategorii vyhrál systémem start/cíl.

Vůbec nejvíc SMS hlasů (1 415) získal v 2. kole soutěže za svůj skok přes vodu Trim plemene anglická doga. Ty mu stačily k vítězství v kategorii Akční hrdina.

Vyberte finalisty 3. kola!

V 3. kole soutěže nejPes 2011 soutěží pejsci v kategoriích Miláček roku, Komik roku a také Psí kousky, ve které se utkají videa vašich miláčků. Internetové hlasování, ve kterém vyberete finalisty 3. kola, začíná na stránkách nejpes.cz už v pondělí 16. 5. ve 12:00 hodin!

Dva spáči - pes Bad a jeho páníček jsou na 1. příčce v kategorii Pan a jeho pes.
Autor: nejPes 2011
Dva spáči - pes Bad a jeho páníček jsou na 1. příčce v kategorii Pán a jeho pes.

Fotogalerie
8 fotografií