Věnujte hebkou srst

Péče o srst je u psů velmi důležitá. Kartáčujte nebo česejte srst minimálně jednou týdně. Kartáčování srst nejen pěstí a dodává jí lesk, ale také prokrvuje kůži. Vyberte si ze široké nabídky hřebenů a kartáčů v e-shopu NejPes.

Darujte upravené drápky

Kleště na drápky pro psy jsou nezbytnou součástí psí výbavy. Nezapomínejte, že neostříhané drápky mohou způsobovat spoustu problémů, mezi jinými i zatržení drápků, což je velice bolestivá a krvácející záležitost. Udělejte ze stříhání zábavu, ne boj. Vyberte ty nejvhodnější nůžky a kleštičky z e-shopu NejPes.

Potěšte pejska kosmetikou

Koupání psa představuje určitý rituál, přestože se nekoná tak často. Někteří psi vodu přímo milují, jiní by před puštěným kohoutkem málem „vyskočili” z kůže. Ke koupání používejte vždy speciální šampóny určené pro psy. Většina šampónů dokáže také bojovat proti vnějším parazitům, mají dezinfekční účinek a mnoho pěstících přísad. Vyberte si ten pravý psí šampón na e-shopu NejPes.

Dárek proti parazitům

Spolehlivá ochrana proti vnějším parazitům psů je nezbytné chovatelské opatření, protože nejrůznější parazité se nacházejí všude kolem nás. Pes nebo kočka se může rovněž nakazit při kontaktu s ostatními zvířaty a mnozí parazité jsou i přenosní na člověka. Obdarujte svého miláčka antiparazitním obojkem nebo repelentem z e-shopu NejPes.