Splnil jsem si sen!

Jiří Jakubec - vedoucí prodejny Pet Center Nový Smíchov

"Víte, lidi v Pet Center jsou vždy nějakým způsobem propojeni se zvířaty. Já jsem mezi zvířaty vyrůstal. Doma jsme měli 2 psy, andulky, korely, rybičky a spoustu dalších zvířat. Mě však nejvíce oslovila morčata. Teď jich mám kolem sebe dost."

Autor: Pet Center

12 let přineslo řadu změn

Pracuji zde řadu let, proto jasně vidím tu cestu, kterou jsme prošli.  Společnost Pet Center začala otevírat první pobočky už v roce 2000. Od té doby se z malé české firmy stala největší síť chovatelských potřeb ve střední Evropě a významný řetězec ve východní Evropě.

Autor: Pet Center

Vzdělání a praxe je základ

Pet Center prošlo zásadními změnami zejména v důslednosti kontrol a kvalitě nabízeného sortimentu. Naši prodavači jsou přímo chovatelé, profesionálové, nebo mají zvířata jako svého hlavního koníčka.  Jezdí na pravidelná školení i do zahraničí, ale především předávají své cenné zkušenosti zákazníkům.

Zvířata především

Řada našich prodavačů je aktivními vystavovateli, nebo mají velmi pestrou chovatelskou základnu. Od hlodavců, přes terarijní zvířata, až po exoty, psy nebo i psouny. U našich lidí najdete opravdu různé mazlíčky. Péče o zvířata na prodejně je tedy pro ně srdeční záležitostí. Řada zvířátek tak našla svůj domov právě u nich doma a stala se tak chovatelským základem pro soukromý chov.

Autor: Pet Center

Nejen Žako se pravidelně vrací

Zvířátka z prodejen absolvují velmi přísnou vstupní zdravotní prohlídku a sebou si od našeho prověřeného chovatele nesou i svojí historii.  V současné době se řada zvířat stala chovatelsky a výstavně úspěšnými jedinci v rodinách našich zákazníků. Dobré vztahy s našimi zákazníky nás těší o to více, když se k nám na prodejnu přicházejí pochlubit, čeho s novým miláčkem dosáhli. Jeden zákazník nás pravidelně navštěvuje dokonce s papoušky na rameni a společně si vybírají dobrůtky.

Autor: Pet Center

Veškeré informace o našich aktivitách naleznete na www.petcenter.cz