Celkem 14 vítězů pak postoupí do velkého superfinále. Tentokrát v něm budou jedinými porotci čtenáři deníku Blesk a portálu Blesk.cz, kteří svými hlasy rozhodnou o absolutním vítězi, tedy nejPsovi České republiky roku 2012.

V loňském ročníku unikátní soutěže deníku Blesk a portálu Blesk.cz nejPes se Trim plemene německá doga stal vítězem kategorie Akční hrdina. Letos se chystá tento hafan z Mladé Boleslavi opět přeskočit všechny soupeře s usiluje o titul nejPes Středočeského kraje. Přihlaste do soutěže i svého miláčka, může to být právě on, kdo Trima porazí a stane se nejhezčím pejskem ČR!

 Jak se přihlásit do soutěže?

Akční hrdina Trim (Německá doga) se stále bojí vody. "Jeho koupání je opravdový horor," říká páníček Marek Fišer z Mladé Boleslavi.
Autor: nejPes 2011
Je to velmi jednoduché: Stačí se zaregistrovat na stránkách www.blesk.cz, vyplnit krátký dotazník, ve kterém napíšete i  minipříběh svého pejska. Pak vložíte jeho fotku a můžete začít soutěžit. Budete také moci poslat svého mazlíčka do VIP zóny, zvýraznit jeho profil a připravit mu fotogalerii.

Co čeká na vítěze

Tři soutěžící z každého kraje získají tyto ceny:

1. místo – Titul a vítězná psí známka kraje, zboží v hodnotě 1.500 Kč od Pet Center. 2. místo – titul a psí známka kraje, zboží v hodnotě 1.000 Kč od Pet Center. 3. místo – titul a psí známka kraje, zboží v hodnotě 500 Kč od Pet Center

Tři soutěžící z celorepublikového finále získají tyto ceny:

  1. místo – 30.000 Kč a zboží v hodnotě 4.000 Kč od Pet Center
  2. místo – 15.000 Kč a zboží v hodnotě 2.500 Kč od Pet Center
  3. místo – 5.000 Kč a zboží v hodnotě 1.500 Kč od Pet Center

Fotogalerie
9 fotografií