Herec a kaskadér herec Zdeněk Srstka (76) byl v porotě hned 1. ročníku nejPes. Neváhal a do soutěže přihlásil i svého amerického buldoka Andyho. Unikátní klání o titul nejhezčího pejska krajů a České republiky podporuje i letos a přeje čtenářům Blesku a portálu Blesk.cz, aby se právě jejich mazlíček stal šampiónem!

Herečka Veronika Jeníková (48) jako hvězda televizního seriálu Cesty domů mnoho času nemá. Přesto každou volnou chvilku tráví na procházkách se svým havanským bišonkem Martym. Tomu je 10 let a je už několikanásobným tatínkem. Jako vášnivá pejskařka vzkazuje ostatním:  „Udělejte svým mazlíčkům radost a přihlaste je do super soutěže nejPes 2012!“

Havanský bišonek Marty by měl být teplomilný, ale podle Veroniky má nejraději zimu
Autor: Tomáš Pánek / Kamila Gebouská - nejPes

Novinky v soutěži

 Letos má novou, vylepšenou podobu: Svého šampióna bude mít každý ze 14 krajů a o absolutním vítězi  nebude rozhodovat porota, ale výhradně čtenáři deníku Blesk a portálu Blesk.cz svými hlasy.

Zdeněk Srstka přihlásil do soutěže nejPes svého amerického buldoka Andyho
Autor: Archiv Blesku
Pro vítěze jsou tentokrát  navíc připraveny ceny v celkové výši 100 000 korun. Proto neváhejte a přihlaste i svého mazlíčka. Může to být právě on, kdo se stane šampiónem vašeho kraje a postoupí do velkého superfinále, ve kterém čtenáři Blesku a Blesk.cz vyberou absolutního vítěze. Ten se bude moci pyšnit titulem nejPes Česka roku 2012.

Jak soutěžit a vyhrát

Marty je velký cestovatel
Autor: Tomáš Pánek / Kamila Gebouská - nejPes
Stačí se zaregistrovat na internetových stránkách www.nejpes.cz.  Tady vyplníte krátký dotazník a vložíte fotku svého pejska. Následně ho můžete prostřednictvím textových SMS zviditelnit - tedy poslat ho do VIP zóny nebo mu zvýraznit profil a vytvořit galerii dalších fotografií.

S přihlášením svého mazlíčka ale nečekejte na poslední chvíli! Čím dříve tak uděláte, tím větší bude mít šanci stát se šampiónem. Čtenáři se v hlasování, které začíná 16. května, budou rozhodovat i podle toho, kolik lidí si už vašeho pejska prohlédlo.

Fotogalerie
8 fotografií