Nyní vybírají čtenáři z vítězných mazlíčků všech 14 regionů už jen jednoho jediného. Pouze on se bude moci pyšnit nejen titulem Nejhezčí pejsek svého kraje, ale také tím nejprestižnějším, tedy nejPes 2012 celé České republiky.

Jak hlasovat?

Bude to tedy velký souboj mezi regiony. Chcete, aby právě mazlíček z vašeho kraje byl nejPsem České republiky? Pak neváhejte a posílejte mu na telefonní číslo 90 79 909 SMS hlasy ve tvaru: PES mezera ČÍSLO PSA. Podrobné profily krajských vítězů najdete na stránkách soutěže www.nejpes.cz. A pozor: Na jednoho vylosovaného hlasujícího čeká navíc výhra v podobě zájezdu v hodnotě 10 000 korun. Čím víc hlasů tedy pošlete, tím větší budte mít šanci výhru získat!

Fotografie finalistů s tvary SMS hlasů najdete na www.nejpes.cz.

Fotogalerie
14 fotografií

Jak zvítězit? Postavte svému favoritovi hlasovací tým!

Už krajské kolo ukázalo, že o mnoha vítězích rozhodl náskok jen několika hlasů. Jak jich pro svého favorita získat co nejvíce? Rozložte síly, oslovte všechny své přátele a známé prostřednictvím emailu i sociálních sítí, pošlete jim link na profil pejska a požádejte je o SMS hlasy. Každý z nich může být ten rozhodující!