Letošní soutěž Nejpes jde opravdu do finále. Již 15. dubna postoupí do hlavního celorepublikového super finále vždy tři vítězové z každého kraje. První ceny však získají již teď. Pro všechny krajské  vítěze si naše redakce připravila skvělé dárky! Mezi 42 šampionů totiž rozdáme poukázku na psí krmivo do hobbymarketu Hornbach v závratné výši 133 tisíc korun. V dalším kole soutěže již vyhlásíme  tři absolutní vítěze, které oceníme 80 tisíci korun. 

Nic není rozhodnuto!

A jak svého favorita můžete na poslední chvíli podpořit? Pošlete mu sms hlas! Výsledky jsou totiž opravdu těsné. Například v Ústeckém kraji nás čeká velmi těsný boj. Na třetím místě je nyní chodský pes Assim se 185 hlasy. Hned ze čtvrtého místa ho však dohání maltézáček Benži, kterému chybí pouhých 5 hlasů, aby Assima předehnal. 

Také v Jihočeském kraji se povede tuhý boj. Třetímu místu zde vévodí německý ovčák Cyril. Ale zlatý retrívr Matýsek se jen tak vzdát nehodlá. Na Cyrila mu chybí pouhé tři hlasy. 

Moravskoslezkém kraji se odehrává největší překvapení soutěže. Jeden z hlavních favoritů prvního kola kříženec Věrňák je na čtvrtém místě. Pejsek, který přišel o jedno oko, je téměř bez šancí. Na briarda Ducky na třetím místě mu chybí více jak 140 hlasů.

 Tak hlasujte, soutěž ještě nekončí. A o vítězích rozhodnete pouze vy!

Fotogalerie
6 fotografií