V pondělí skončilo v soutěži NejPes 2013 krajské sms hlasování a je tudíž jasné, kteří pejskové si to letos rozdají o titul! Souboj byl mnohdy velmi těsný a postupující od vyřazených dělilo doslova pár hlasů. Proto můžeme předpokládat, že nás čeká velmi napínavé finále.

Souboj favoritů

Do něj půjde jako favoritka fenka louisianského leopardího psa Jennynka. Ta reprezentuje Moravskoslezský kraj a mezi všemi účastníky krajského kola získala první místo. S minimálním odstupem za ní se ovšem umístila fenka německého ovčáka Rony ze Zlínského kraje a v těsném závěsu za ní pak bišonek Kuba z Prahy. Můžeme předpokládat, že mezi těmito třemi pejsky půjde a tvrdý souboj do posledních chvil. A zatímco v počáteční fázi soutěže se mohli spolehnout na podporu své věrné smečky, teď už bojuje každý sám za sebe.

Jak dlouho se hlasuje?

Celkem se ve finále utká 52 psů, z každého kraje postoupili účastníci na prvních třech příčkách. Hlasování probíhá v termínu od 18. do 26.4.2013 a letošní NejPes bude vyhlášen 30. dubna! Hlasovat můžete prostřednictvím sms, každý soutěžící bude mít, stejně jako v krajském kole, přiřazený svůj unikátní kód.

Rozhoďte sítě mezi známé

Na základě našich zkušeností všem soutěžícím doporučujeme informovat co nejvíce lidí ve svém okolí - ať už osobně, prostřednictvím sociálních sítí nebo pejskařských webů a diskusních fór. Soudě podle vyrovnaného souboje v krajském kole, o vítězi superfinále může rozhodnout každý získaný hlas. A znovu připomínáme, že letos je v banku nejvyšší částka v historii soutěže. Nejúspěšnější účastníci si mezi sebe rozdělí celkem 80 tisíc korun v hotovosti. Proto neváhejte a podpořte svého favorita! Finále největší psí soutěže v Česku může začít!>>>

Fotogalerie
2 fotografie