Radovan se snažil získat Ivetino srdce zpět, ale marně. Před nedávnem totiž zavítal do jednoho pražského casina, kde Iveta hrála poker. Přišel k ní s obrovským plyšovým medvědem a kyticí. I když situace vypadala romanticky, modelka se tak nadšeně netvářila. Rychle se zvedla od stolu a vyvedla Radovana ven z podniku.

„Tohle jsem opravdu nečekala. Takové gesto před tolika lidma novináři. Tohle se má řešit v soukromí a ne na veřejnosti,“ prohlásila krásná miss. Za odtažité chování ke svému ex může totiž nový milenec, podnikatel Jaroslav Vít. Ten vlastní několik casin a je kamarádem moderátora Leoše Mareše.

Před měsícem se nám Iveta ještě chlubila, že pro svého přítele připravuje velké překvapení. Pomocí jednoduše ovladatelného programu mu sama vytvářela CEWE FOTOKNIHU, která je u lidí velmi populární a sama miss její tvorbě doslova podlehla. Radovan se už ale bohužel knihy plné fotografií své bývalé partnerky už nedočká.

Jak můžete vy svému partnerovi nebo blízkým vytvořit nezapomenutelný dárek v podobě CEWE FOTOKNIHY se dozvíte na stránkách www.cewe-fotokniha.cz

Iveta Lutovská se přiznala ke své droze

Iveta Lutovská se přiznala ke své droze

Česká miss Iveta Lutovská (27) a Jitka Válková (18) se pochlubily svojí tvorbou. V novém projektu Cewe foto kniha si totiž mohly samy vytvořit svou…celý článek