„CEWE FOTOKNIHA je věc, kterou si nemůžete nezamilovat“, říká Gabriela Partyšová a dodává: „V počítači si ze svých fotografií knihu vytvoříte, dozdobíte grafikou nebo doplníte texty, jak sami chcete. A pak to vše pouze necháte profesionálně vytisknout a svázat."

To vše můžete udělat z pohodlí vašeho bytu nebo kanceláře prostřednictvím speciálního programu, který je ke stažení zcela zdarma na www.cewe-fotokniha.cz . Když nepočítáme reklamní knihu v podobě malého sešitu a budete chtít knihu v tvrdých deskách s vlastním designem, tak je cena příznivá, již od 299,- za 1 ks. Od 2 ks je poté množstevní sleva.

Fotogalerie
3 fotografie

CEWE FOTOKNIHA se právem stala hitem u milionářů i obyčejných lidí. Každý z nás má nějaké zážitky, které by rád trvale a profesionálně archivoval pro budoucnost nebo je někomu věnoval „v dárkovém balení“ jako dárek.

Inspirujte se před blížícími Vánocemi knihami těch, kteří již kouzlo tohoto produktu vyzkoušeli, a sami zvažte, jestli letos pod stromeček darovat „populární“ bačkory, svetry, dárkové koše, nebo za stejné peníze vyzkoušet dárek, na který se nikdy nezapomene - CEWE FOTOKNIHU.

Galerii knih pro vaši inspiraci naleznete zde: http://www.cewe-fotokniha.cz/Soutez-Ceska-CEWE-FOTOKNIHA-ROKU-2010.php. A pokud se vám vaše CEWE FOTOKNIHA povede, přihlaste ji do soutěže Česká CEWE FOTOKNIHA roku 2010. Za každou CEWE FOTOKNIHU získáte ihned poukaz 500,-Kč na vaší další knihu a zároveň jste ve hře o digitální fotoaparáty nebo poukaz na 100.000,-Kč na dovolenou s CK FISCHER.

Iva Frühlingová je v šoku: CEWE Fotokniha je skvělá!

Iva Frühlingová je v šoku: CEWE Fotokniha je skvělá!

Porotkyně soutěže Česká CEWE FOTOKNIHA roku 2010 je do soutěže a soutěžních natolik zažraná, že jí nestačilo si knihy prohlížet na soutěžním…celý článek