„Všem! 
Prosím o tip na dárek pro rodiče, kteří mají klasicky již vše a říkají, že nic nepotřebují, tuto odpověď opravdu miluju, poraďte mi někdo,“ píše Danča v jedné z diskuzí. "Co třeba udělat fotoknihu s vnoučaty, já ji dávala loni a měla obrovský úspěch,“ reaguje na zoufalou prosbu diskutující Zuzana.

Ano, CEWE FOTOKNIHA nebo jakýkoliv dárek z fotografiemi je dárkem, který si nikdo, i když již všechno má a všude byl, sám nekoupí a přitom se jedná o dárek, který nestojí žádné velké peníze, obdarovanému udělá obrovskou radost a nikdy na něj nezapomene.

Průzkum, který si nechal v loňském roce před Vánoci udělat největší výrobce fotodárků v ČR, společnost CeWe Color – FOTOLAB, říká, že 83% lidí dostává dárky, které nepotřebuje a ihned po skončení vánočních svátků je odloží a do 3 měsíců na ně úplně zapomene. Dárky z fotografií jsou jedny z mála dárků, pro které toto pravidlo neplatí.

Knihou fotografií jistě potěšíte své blízké
Autor: cewefotokniha.cz

Vše pro výrobu fotodárku, tj. různě staré fotografie máme všichni doma ve fotoalbech nebo v počítači. Stačí tedy trocha času a více či méně fantazie a originální vánoční dárek může být velice rychle na světě. Dokonce ani nikam nemusíte chodit a vše objednat z pohodlí domova nebo kanceláře prostřednictvím internetových stránek některého z výrobců fotodárků, např. www.fotolab.cz nebo www.fotostar.cz , vložením fotografie do některé z předpřipravených šablon. Mezi nejoblíbenější dárky z fotek patří tradičně fotokalendáře, hit roku 2009 fotoobrazy a MEGA hit roku 2010 CEWE FOTOKNIHA.

Obrovské množství CEWE FOTOKNIH pro vaši inspiraci si můžete prohlédnout na stránkách soutěže Česká CEWE FOTOKNIHA roku 2010   http://www.cewe-fotokniha.cz/Soutez-Ceska-CEWE-FOTOKNIHA-ROKU-2010.php , kde je ke stažení zcela ZDARMA i speciální program do počítače, ve kterém si Vaši CEWE FOTOKNIHU z Vašich fotografií, naskenovaných obrázků a vlastních textů můžete zhotovit i Vy.

Fotogalerie
9 fotografií

Pokud to stihnete do 30.11.2010 a knihu přihlásíte do soutěže, čekají dárky i na vás – ihned pro každého poukaz na CEWE FOTOKNIHU v hodnotě 500,-Kč, šance získat nové digitální fotoaparáty nebo 100.000,-Kč na dovolenou dle vlastního výběru s CK FISCHER.

Jeden tip na závběr. Čím starší, čím zapomenutější nebo originálnější fotografii na fotodárek dáte, tím bude dárek pro obdarovaného atraktivnější a emotivnější. Platí pravidlo, že po 7 letech zažívá člověk pohledem na fotografii stejné emoce jako v době, kdy byla pořízena. Právě proto mají největší úspěch u obdarovaných kroniky dětí nebo života, ve kterých se ve vzpomínkách vracíme do dob minulých, jako autoři některých soutěžních fotografií na stránkách  http://www.cewe-fotokniha.cz/Soutez-Ceska-CEWE-FOTOKNIHA-ROKU-2010.php