Rozhodně byste měli vybírat prodejce, kteří nabízejí kvalitně vyrobené, funkční a značkové produkty. Důležité je si všímat i délky záruční doby, kterou prodejce poskytuje, a také toho, jestli je ve vašem dosahu servisní středisko, ve kterém můžete řešit případné poruchy nebo si nechat jednou ročně provést posezónní prohlídku.

Mountfield  je největší český prodejce zahradní techniky a v Čechách i na Slovensku má celkem 73 prodejen. „Naším cílem je poskytovat kvalitní služby a zároveň být na dosah všem zákazníkům. Chceme, aby se zákazníci z celé České republiky dostali do nejbližší prodejny autem maximálně do 30 minut,“ říká David Jirušek ze společnosti Mountfield. A to byl důvod k otevření 56. prodejny v Čechách, která vyrostla ve Vrchlabí.

Mountfield ve Vrchlabí
Autor: Mountfield

„Prodejna ve Vrchlabí ušetří cestu zákazníkům z Podkrkonoší, Krkonoš, západního Trutnovska a samotného Vrchlabí a jeho okolí. Ti už nemusí jezdit do vzdálené Mladé Boleslavi, Hradce Králové nebo Jaroměře,“ vysvětluje oblastní manažer prodejny Luboš Srna. Nové prodejní centrum vyrostlo na ploše 600 m2 a kromě prodejny tu zákazníci najdou také servisní středisko.

Nové prodejní centrum vyrostlo také v Kolíně. Původní prodejna bude sloužit jako servisní zázemí společnosti a v nových větších prodejních prostorách najdou zákazníci širokou nabídku produktů a výrazně vyšší komfort služeb. Zákazníkům nabídne kolínský Mountfield i zcela nové bazénové centrum.

Obě prodejny budou oficiálně otevřeny v sobotu 4. ledna 2014 v 9 hodin při příležitosti startu nového Kola štěstí.