Autor: Campingaz

Staňte se opravdovými specialisty na grilování! Společnost Campingaz je na trhu již od roku 1949. Grily této společnosti disponují moderním designem, inovativními technologiemi a kvalitními materiály. Jedná se o plynové grily, takže se už nemusíte obávat, že někoho bude obtěžovat kouř. Už nikdy žádné připomínky sousedů. Grilování na plynovém grilu je rychlé, komfortní, zdravé a navíc ještě ušetříte 75% nákladů za palivo!

Tyhle vychytávky jsou k nezaplacení

Even Temp® Technology – stalo se vám někdy, že byl steak z jedné strany přepálený nebo naopak nedodělaný? S touto technologií se už nemusíte ničeho bát! Zaručuje rovnoměrnou teplotu po celé grilovací ploše. Každý steak odteď bude dokonalý. Už teď se vám musí sbíhat sliny.

Autor: Campingaz

InstaClean® systém – jedna z nejoblíbenějších technologií. Rychle a jednoduše rozeberte grilovací vanu na menší části a ty pak pohodlně umyjte. Jestli si chcete práci usnadnit ještě víc, klidně je vložte do myčky! Zbyde vám tak spousta času pro rodinu a přátele.

Autor: Campingaz

Culinary Modular Systém – rozšíří variabilitu grilování. Stačí vyjmout prostřední oválnou část litinového roštu za vámi požadované příslušenství. Přejete si upéct vynikající italskou pizzu? Stačí použít pizza kámen. Dáváte přednost asijské kuchyni? Pak si určitě oblíbíte wok pánev. Pokud jste milovníkem španělských delikates, tak využijete širokou pánev na paellu. V nabídce je celá řada příslušenství, a to včetně pečícího stojanu na drůbež a rožnící jehly s motorkem, který utáhne až 3 kg masa.

Autor: Campingaz

Technologie RBS (Radiant Burner System) – unikátní vychytávka pro zdravější přípravu jídla. Šťáva z pokrmů neodkapává na hořáky a tuk se tak nepřipaluje. Keramické hořáky jsou totiž umístěny po bocích grilovací vany. Díky vhodnému umístění těchto hořáků je používání grilu téměř bezúdržbové s dlouhou životností.

Autor: Campingaz

Nerezové trubkové hořáky – umožní každému šéfkuchaři grilovat na celé grilovací ploše nebo jen na její části. Dlouhodobé a bezporuchové hořáky s chráničem potěší zejména i svou bezpečností. A protože je každý hořák ovládán zvlášť, tak budete mít grilovací proces pevně pod kontrolou! 

Autor: Campingaz

Autor: Campingaz

Vybrat si můžete z celé řady dostupných grilů. Je libo gril s bočním vařičem? Nebo třeba gril s robustními koly pro pohodlné převážení? Možná vás potěší gril s dřevěnými stolky, které mají nosnost až 50kg! To už je pořádná hostina. Svou oblíbenost ve světě si vysloužil i gril Plancha vhodný pro středomořskou kuchyni. Ať už se rozhodnete jakkoliv, všechny grily mají snadnou regulaci plamene a je radost je používat!