Pokud rádi grilujete a zároveň patříte k vyznavačům zdravých pokrmů, gril s technologií RBS je pro vás tím ideálním spojením. Vybírejte gril chytře. Myslete na své zdraví a dbejte na to, aby se odkapávající olej nevypařoval zpět na grilované pochoutky, tím byste si místo lahodného jídla vytvořili karcinogeny napěchovaný pokrm.

Keramické hořáky RBS

Grily s chytrou technologií RBS systém nabízí značka CampingazRBS® (Radiant burner system) je unikátní patentovanou technologií, kdy jsou dva velké keramické hořáky umístěny po bocích grilovací vany. Patentovaný systém hořáků ve spojení s rozptylovačem tepla umístěnými ve spodní části grilovací vany, umožňuje dosažení vydatné a rovnoměrné teploty mezi 250 až 300°C po celé grilovací ploše. Tyto hořáky také zabraňují vzplanutí odkapávajících šťáv, tím pádem chrání vaše jídlo a vy můžete mít dobrý pocit ze zdravějšího grilování než je běžné.

Díky vhodnému umístění hořáků je používání grilu téměř bezúdržbové s dlouhou životností. Jednou z výhod tohoto grilu je bezesporu jeho všestranné využití umožňující přímé i nepřímé grilovaní či použití rožnící jehly. Navíc všechny tyto grily mají InstaClean® systém pro snadnější mytí a to třeba i v myčce.

Tyto grily mohou mít ještě několik dalších „vychytávek“, které se můžou hodit. Jednou z nich je Culinary Modular System, který zvyšuje možnosti grilu, díky kterým se stanete opravdovými specialisty na grilování. Stačí vyjmout prostřední oválnou část litinového roštu za vámi požadované příslušenství. Přejete si upéct vynikající italskou pizzu? Stačí použít pizza kámen. Pokud dáváte přednost asijské kuchyni, určitě si oblíbíte wok pánev a pokud jste milovníkem španělských delikates, můžete použít širokou pánev na paellu. V nabídce je celá řada příslušenství, a to včetně pečícího stojanu na drůbež.

Více informací k produktům řady RBS zde.

Fotogalerie
5 fotografií