Kolik a na jak dlouho si můžete hotově půjčit  

Ať řešíte nahodilou situaci nebo předem plánovaný výdaj, můžete si v hotovosti vypůjčit desítky tisíc korun, za něž můžete třeba vybavit obývák nebo koupit domácí spotřebiče. Nebankovní úvěr nabízí až 70 000 Kč na ruku, a to kdekoliv v České republice. Na peníze přitom nebudete čekat dlouho, neboť vyplacení probíhá ve většině případů hned druhý pracovní den.

Jakmile dojde k ověření vaši identity a podpisu smlouvy, předá vám obchodní zástupce půjčku v hotovosti na ruku. Splátky jsou pak rozloženy do týdenních intervalů, aby nebyly příliš velkou zátěží, a vždy si je u vás vyzvedne obchodní zástupce. Celková doba splatnosti je v závislosti na vypůjčené částce v hotovosti až 80 týdnů, což je více jak 1,5 roku.

Posouzení žádosti o hotovostní úvěr do 15 minut  

Abyste nemuseli čekat dlouho, posuzují pracovníci žádosti klientů v co nejkratším čase. V případě hotovostní půjčky proběhne základní kontrola a do 15 minut dostanete odpověď. Po předání kontaktu se s vámi obchodní zástupce domluví na podrobnostech a místě setkání. A jelikož je vyzvednutí peněz pro vás rychlé, zaveze vám je obvykle už druhý pracovní den.

O úvěr žádáte online, ale dostanete jej hotově  

Abyste měli dopředu co nejvíce informací, probíhá prvotní kontakt s poskytovatelem přes internet. Na jeho stránkách najdete orientační kalkulačku a vyplníte základní údaje o své osobě, aby mohla být vaše žádost o půjčku v hotovosti předběžně vyhodnocena. A pokud bude vše v pořádku, domluví si s vámi schůzku obchodní zástupce, aby vám předal peníze na ruku.

Na co je možné hotovostní půjčku využít  

Mezi velké výhody dlouhodobého úvěru patří, že vám nikdo nebude říkat, jak ho máte nebo nemáte využívat. Je to zcela na vás, a tak můžete za peníze koupit třeba ojeté auto, vybavení do domácnosti, elektroniku, nebo je použít na cokoliv jiného. Pamatujte však, že byste měli nebankovní úvěr využívat zodpovědně a kupovat pouze to, co skutečně potřebujete.