Pokud chcete bazén připravit na rodinnou zábavu, s vhodně zvoleným zakrytím je všechno jednodušší. Nebudete muset odstraňovat listí spadané ze stromů nebo různé jiné nečistoty. Proč napouštět na jaře novou vodu? K tomu není důvod, voda nemusí během zimy pryč. Stačí, když ji upustíte pod trysky a použijete kvalitní bazénovou chemii.

S průtokovými síty je o bezpečnost postaráno

Obáváte se, že se bude na povrchu plachty držet dlouhou dobu dešťová voda? Díky průtokovým sítům nic podobného nehrozí, výhodou je i filtrace nečistot. Ty se totiž nedostanou do bazénu, ale zůstanou na plachtě, kde je budete moci snadno odstranit. A co když v zimě nasněží? Ani tehdy se nemusí stát nic zásadního, protože použitý materiál má vysokou nosnost a sníh jí nebude dělat problém. Snadno totiž unese děti, domácí zvířata, a také dospělé. Postará se tedy i o bezpečnost, neposedné děti nespadnou do bazénu, bazénové plachty Jabor je pohodlně udrží. Nosnost až 100 kilogramů na metr čtvereční je hodně vypovídajícím ukazatelem.

Autor: Ing. Michal Zemánek

Bazén už nemusí být náročnou starostí

Je to zábava, a to nejen pro naše ratolesti. Zůstává však pravdou, že celková údržba je na nás. Musíme udržovat bazén v čistotě a postupně vyřešit otázku, čím ho zakryjeme na dobu, kdy nebude používán. A co když existuje plachta, kterou před sezonou jednoduše sejmete a příprava na první koupání nepotrvá nijak dlouho? Jistě, taková věc by přece vyřešila mnoho starostí. Dejte vale plastovým krytům, které se na zahradě vůbec nevyjímají. Plachty splňují nejen kvalitativní, ale také estetické nároky. Jaké jsou její další výhody?

  • Certifikace. Od České společnosti pro jakost získaly plachty Jabor certifikaci CZECH MADE.
  • Pětiletá prodloužená záruka. Jde o jistotu, o níž se můžete opřít a rychlé řešení oprav.
  • Řešení na míru. Plachta se může přizpůsobit tvaru vašeho bazénu, stačí provést zaměření.

Montáž a demontáž za krátkou chvíli

Natáhnout plachtu na bazén můžete sami, ale stejně tak lze požádat o pomoc kvalifikované techniky, kteří vám ukáží postup od A do Z. Kvalitní servis a odborná oprava v případě problémů jsou samozřejmostí. Snadná příprava na koupací sezonu hovoří za vše. Teď už pro vás nebude bazén představovat starosti, stačí ve vhodnou chvíli připravit plachtu a pak už si jen počkat, až nám zima zase zamává a přijde konečně jaro. Čas utíká opravdu rychle, a to nejen dětem.

Otázka zakrytí pergol má snadné řešení

Zavírání na otočné třmeny nebo vypínací gumu, velmi pestrý výběr barev a také možnost celoročního využití. Přesně takové jsou vysoce pevnostní plachty na pergoly, které najdete v nabídce firmy Jabor. Prohlédněte si jednotlivé varianty a vyberte si takovou, co vám bude plně vyhovovat. Lze najít i řešení přesně na míru vašim potřebám, sladění detailů je otázkou vzájemné dohody. Zakrytí pergoly si snadno instalujete i sami, demontáž je podobně jednoduchá. Snadná údržba je dalším plusem, nebudete muset s čištěním trávit příliš mnoho času. Plachty jsou vyráběny z certifikovaných materiálů, které snadno odolají i větším mrazům.

Autor: Ing. Michal Zemánek