Omezený prostor si žádá řešení na míru

Na nevelké zahradě obklopující dům se jevil jako nejvhodnější pro umístění zahradního domku kout vedle zadního vchodu do domu. Právě do tohoto kouta dokázal Gardeon napasovat malý domek, který přesně vyplnil prostor mezi domem a zdí. Technologie Gardeonu dovolila zahradní domek navrhnout přesně na míru do rohového prostoru. Plánování na míru navíc umožnilo prodloužit střechu domku a vytvořit mezi domem a domkem přístřešek. Přístup do domku je tedy zastřešený a slouží jako další úložný prostor pro dřevo a odděluje tak zahradu od sousední parcely.

Autor: Gardeon

Malý, ale praktický

Majitelé domu oceňují na stavbě od Gardeonu především rychlost montáže a perfektní provedení. Hotový domek stál za čtyři hodiny. Majitel - šikovný kutil - si doladil domek k dokonalosti. Protože stavební připravenost obnáší pouze dlažbu, položil si dřevěnou podlahu a utěsnil ji proti vodě. Na kovovou kostru uchytil pevné police. Domek o ploše 2 x 2 metry dostačuje na skladování sekačky, nářadí a květináčů. Součástí domu je již garáž s dílnou, takže tento domek perfektně doplňuje jeho zázemí. Exteriér domku perfektně ladí se samotným domem a tváří se jako zděná stavba. Ale jedná se o montovanou sendvičovou konstrukci, na kterou je již z výroby nanesena omítka. Domek disponuje tedy větší obestavěnou plochou proti zděné stavbě.

Komplexní řešení pro vaši zahradu

Gardeon dokáže vyjít vstříc různým potřebám majitelů domů. Garáž, přístřešek, pergola nebo domek, vše na míru a za pár hodin hotové. Odpadají komplikace spojené s mokrou stavbou. Žádní nedochvilní řemeslníci, žádný nepořádek, žádné nekonečné lhůty a bobtnající rozpočty. Stavbu si zákazník může nakonfigurovat sám z pohodlí domova, ihned tak zjistí, jaký rozpočet na stavbu bude potřebovat, případně vše doladí ve spolupráci s výrobcem. Do několika týdnů pak přijede tým z Gardeonu, který celou stavbu na místě smontuje a za pár hodin je hotovo. I jednoduché stavby si žádají kvalitní materiál a to je to, čím Gardeon převyšuje svou konkurenci. Nespokojí se s polovičatým řešením, ale pouze s prémiovým zpracováním, které klade prakticky nulové nároky na údržbu a dlouhodobé bezproblémové užívání.  Praktičnost, jednoduchost, univerzální design a precizní zpracování – to jsou přednosti staveb Gardeon.

Autor: Gardeon

Styl na prvním místě

Koncept staveb připomíná dokonalou skládačku. Pokud zákazník touží po jiné než samostatně stojící stavbě, může si začít diktovat. Zahradní domek s pergolou, případně trojkombinace i s garáží, pro jedno nebo více aut. Výhodou je, že malé i větší stavby si zachovávají jednotný design, který je kompatibilní se současnými trendy v architektuře. Zapomeňte na nevzhlednou kůlnu a přivítejte v zahradě stylový zahradní domek, který vám rozhodně nebude dělat ostudu.