DISKUSE K ČLÁNKU

djaba:Velikonoce jsou především svátek křesťanů .V Bibli není zmínka o nějakém tlučení pomlázkou do lidí , takže ani věřící nemají důvod běhat a žebrat vejce a jiné pokrmy.
No a my ateisté nemáme důvod již úplně žádný ,natož ani logické vysvětlení proč.Krom toho je skutečně jiná doba a nikdo nemá důvod vařit a péci výrazně více o velikonocích,než kdykoliv jindy.
Mimochodem, toto pondělí je u nás vypnutý zvonek a na podněty okolního světa nereagujeme,jen já mám zapnutý mobil na vibrace.

(21. 04. 2011 22:01)

margarit:Plně souhlasím s pisatelkou přede mnou a nevím proč by si lidé nemohli koupit pomlázku od vietnamských prodejců!? To nejsou lidé?! Na rozdíl od některých českých prodejců jsou slušní a uctiví, a to je pro mě priorita!

(18. 04. 2011 10:51)

sachmet:Rada pěkná - hlavně pro toho, kdo má času nazbyt. A vrby jsou taky všude. Kromě toho bych upozornila, že jsme ve 21. století a nějaké velikonoční trapnosti nejsou mnohým z nás příjemné včetně keců kolem. Osobně, pokud by se někdo pokusil podobnou pitomost aplikovat na mě - zlou by se potázal. Nemám ráda lidové zvyky a ty velikonoční patří mezi ty, které mi vadí nejvíc. Je to ubohost!
Jinak je to každého věc, ale já budu velikonoce slavit tím, že budu hlavně odpočívat. Je den navíc a tak toho využiju. Člověk se pořád za něčím štve a tak fakt nemám zájem trávit velikonoce v kuchyni a potom aby mi ještě obtěžovali opilí úchyláci!

(18. 04. 2011 07:29)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy