DISKUSE K ČLÁNKU

alzbeta59:ja kdyz jsem chodila na houby tak jsem je odrizla, aby zustalo podhoubi na priste, ocistila jsem je rovnou na miste a supky hupky do kosicku. Mela jsem je krasne ciste (nesnasim kdyz se pozdeji vytahuji houby z kosiku a maji spinu na sobe jeden od druheho, sice jsem jich nenasbirala tolik, ale bylo jich obycejne dost) a doma uz se jenom krajelo na suseni nebo zavareni.

Taky nevim na co pusku. Medvedi i ostani dravci se lidem obycejne vyhybaji. To je trosku prehnane.

Nam se potuluji medvedi kolem nemocnice a kdyz vidi nekoho prichazet jak utikaji do lesa.

Jo a na mnoha lesnich cestach se s SUV 4x4 neda 40-60 jet - cesty po kterych jsem jezdila ja a znam by mi z meho SUV urvaly podvozek kdybych jela rychleji nez 10.

Co se tyka tech zampionu ze supermarketu - to je pravda. Ale prodavaji se i bedle a jine houby.

Lidi tady doopravdy o houbareni moc nevi - takze jich tu roste spousta, ale kdyz mate za manzela kanadana, ktery ma panickou hruzu z nasbiranych hub a nejedl by je, tak ani nema cenu na ne chodit.
Se tu vsichni opatrujte

(23. 09. 2012 06:00)

spajka:Nepoznají houby?Konzumují žampióny ze supermarketu?Ale to svědčí o úrovni znalostí těch lidí....
My chodíme do beskydských lesů s houbařským košíkem - zásadně.A s sebou míváme proviant na posilnění - řízky,­zele­ninu,­pití­.Jsem ráda,že bydlím tam kde bydlím a nikdy bych neměnila.Tady jsem doma,jinde bych byla jen přivandrovalec.

(23. 08. 2011 09:48)

wrunx:Jak budeme za pár let vycházet z domu na ulici? S puškou v ruce! Akorát že z dočista jiných důvodů strachu...

(08. 08. 2011 11:36)

krausova:Zijeme ve meste Calgary, provncie Alberta- Canada. I my jezdime na houby, rostou zde vetsinou kremenaci. V Britske Columbii se najdou i prave hriby. V lese tak potkame jedine Polaky.Do lesa v zadnem pripade nechodime s puskou. Kanadane znaji pouze zampiony, ale jen v supermarketu
Pan Jakub chce byt asi zajimavy, jinak to nevidime.
My osobne si pripevnime na kosik pouze maly kovovy zvonek.
Pan Jakub ani nevi, ze spravny houbar musi sbirat houby pouze do kosiku, nikdy ne do plastovych nadob, coz je zakladni chyba.
Kdyz se houby zapari, tak se nesmeji konzumovat. To jenom pro informaci.

(08. 08. 2011 08:34)

radhol:Ziji v Britske Kolumbii 10 let, medvedi mi chodi po zahrade a zadnou pusku na ne nepotrebuji a na houby do lesa nepotrebuji ani pusku ani zadne SUV 4x4. To je jen typicke "Shou off" ceskych emigrantu. A navic spravny cesky houbar nechodi do lesa na houby s plastikovym kyblem.

(08. 08. 2011 06:07)

alzbeta59:radhol - uz jsi nekdy jel po lesni ceste 40-60? Ja obycejne jedu kolem 10 aby mi to neurvalo podvozek

(23. 09. 2012 06:03)

Thyronx:Houby rostou i ve skoro cele USA az po stred Floridy. Bez dyky i bez pusky lze do okolni prirody v okoli Homosassy (severne od Tampy)nebo treba v hlubokych lesich Michiganu.

(08. 08. 2011 05:02)

dobrotka:V Kanade do lesa na houby jedine s pradelnim kosem. A komu neni jasna ta puska a dyka, tak to je na medvedy

(07. 08. 2011 06:44)

jakub-moravec:Aha, ale byl jsem blízko, já myslel že si mohu vzít sebou z lesa prase, ale zatím je to medvěd.
A kde je Humpolec, to je někde v Česku? Je jedno kde je, jen aby tu zase psal

(07. 08. 2011 07:40)

komrz:mé dva předešlé příspěvky smazány? V rozporu s pravidly diskuse? To že jsem upozornil na chyby toho blba co píše články a neumí česky? Tak né, že na tuto práci nemá ale ještě ani nepřijme kritiku

(06. 08. 2011 13:25)

jakub-moravec:komrz, tak vono je už cenzura i tady? To musel udělat ten hradní za ty legrácky na propisky.
Ale na druhé straně to může být dobrý, aspoň nikdo nemůže o mně napsat že jsem blb, ha,ha

(07. 08. 2011 07:44)

dobrotka:zkouska. Jsi nebo nejsi blb?

(07. 08. 2011 14:22)

jakub-moravec:Venco z Kanady, taky chodíš na houby? A nesbírej takové, které jsou jedlé jen jednou.
K čemu je zapotřebí ta puška? Aha, abys ulovil i divoké prase,že?
Já by radši vzal brokovnici s tou krátkou hlavní, schováš ji hezky pod kabát a nikdo nic nevidí.
Pozdravuj Kanadu.

(06. 08. 2011 06:30)

dobrotka:Venca se odstehoval do Humpolce

(07. 08. 2011 06:42)

komrz: Obsah příspěvku byl v rozporu s pravidly diskuse...

(05. 08. 2011 12:36)

komrz: Obsah příspěvku byl v rozporu s pravidly diskuse...

(05. 08. 2011 12:35)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy