DISKUSE K ČLÁNKU

587587:Není to jen v jídle. Naše dříve vyhublá kočka po kastraci přibrala opravdu hodně. Další kočka byla hubená před kastrací a zůstala i po ní. Obě se přitom stravují stejně a obě žijí jen v bytě, takže i pohybu mají stejně.

(11. 10. 2011 07:26)

gabi50:Souhlasím,naše kočka žijící jen v bytě byla vyhublá,stále mrouskala,celé noci provřískala a skoro nic nejedla,vypadala jako chodící kostra.Po kastraci stále jen spí a vypadá jako chodící koule,přestože od malinka jí jen granule,nyní už několik let druh light.Veterinář mi nevěří,že jí nijak nepřekrmujeme,ale opravdu jí nic jiného nedáváme,ona ani neloudí,jako jiná zvířata,prostě nic jiného nezná a přesto je jako pumlíč,váží lehce přes 9kg.A co s tím?Psa můžete vzít na vodítko a prohánět ho hodiny venku,ale co s kočkou doma?

(12. 10. 2011 00:12)

587587:Přesně vím o čem mluvíte! Jsou viditelně věci, se kterými nic nenaděláme . Posílám "pumlíčkovi" podrbáníčko za ouškem

(12. 10. 2011 09:56)

barry3005:Sice mám jenom psy,ale myslím, že to je podobné. Já bych se ji snažil nějak zaměstnat.A hlavně nedal ji v týdnů pár dnů žrát.To je určitě lepší, než vyhazovat peníze na light produkty. Ty jsou často horší než normální granule. Dělal bych to tak dlouho, až by měla zase normální váhu. Pak bych žrádlo vynechal aspoň jednou v týdnu. U zvířat hladování spíše prospěje. Nejhorší je, když nemají dostatek spánku a dostatek vody.Psům,když je chci něco naučit, tak jim jeden - dva dny nedám žrát a pak se i lehčeji učí. Je to známý trik.

(12. 12. 2011 14:27)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy