DISKUSE K ČLÁNKU

koliaska:Tyjo, tak to vypadá moc hezky! Díky za inspiraci. Také se brzy chystáme pustit do rekonstrukce kuchyně. Bydlíme sice v paneláku, ale umakartová koupelna už je naštěstí z našeho bytu několik let pryč. Spíš si teď nevím rady s tím, jakou vybrat novou linku. Velmi se mi zalíbila jedna tady: http­s://do­breby­vani­e.sk­/kuchyn­ske-linky/ ale nejsem si úplně jistá, jestli na ni budou peníze. Snad ano...

(22. 10. 2018 08:46)

mon-i-ka89:holky děkuji za odpovědi, určitě to využiju! jsem ráda, že to neni nijak složité a hlavně, že si na to nemusím objednávat zase nějakýho technika. snad na to budeme s přítelem stačit sami

(11. 06. 2012 21:21)

samantama:moniko tak ty dvířka se instalujou dobře,. my jsme to zvládli s manželem sami. prostě jsme jen navrtali panty dovnitř skříněk a na dvířka a pak už to jen nacvakli do sebe. nebylo to složité.

(10. 05. 2012 21:06)

lenourek89:Re: sasankapan: tak ten panel se instaluje naprosto jednoduše. Jsou v podstatě dvě možnosti a to buď, že to normálně navrtáš do zdi, anebo že to přilepíš silikonovým lepidlem,. my jsme to lepili, je to určitě jednodušší! hodně štěstí

(26. 04. 2012 16:06)

mon-i-ka89:to jsem vůbec netušila, že takový design existuje a ještě když si můžeš udělat v podstatě ze starého nové také mě tedy zajímá instalace, ale momentálně spíše ohledně těch dvířek.. to jste si to montovali sami, nebo vám to dělal nějaký truhlář?

(19. 04. 2012 21:19)

sasankapan:díky za info lenourek89. určitě se to hodí, už jsem se rozhodla, že si to pořídím. a můžeš mi říct jen jak se to instaluje? dělali jste to sami, nebo vám to montoval nějaký profesionál ve svém řemesle? díky za oedpověď!!

(15. 04. 2012 21:02)

lenourek89:ahoj, já shodou okolností ten panel za kuchyní od Trachey mám a je to právě úplně v pohodě, je to omyvatelný materiál, takže se nemusíš bát, že se něco někde zmaří. já to normálně omývám vodou, max do toho trošku něj. přípravku na mytí, ale rozhodně se to uržuje v pohodě. není problém. kdybys potřebovala o tom ještě něco vědět, tak se zeptej, ráda zodpovím

(08. 04. 2012 19:52)

sasankapan:Ahoj, četla jsem blíže o těch kuchyní Trachea a zajímalo by mě, jestli někdo nevíte něco blíže ohledně těch panelech za kuchyňskou linkou. Jak se to čistí? podle toho co píšou se to teda asi dobře udržuje. má někdo zkušnost?

(27. 03. 2012 22:26)

samantama:ano monamau z vlastní zkušenosti vím, že ti pěkné dvířka udělají i do dětského pokoje. Já jsem dceři vybavila pokoj pěkně do růžové v overfacu se vzorem panenky, který si tolik přála. celkový výsledek vypadal, jak komplet nový pokojík

(11. 03. 2012 22:27)

monamau:kuchyně jsou pěkný, ale ještě mě zajímá, jestli by ty dvířka dělali i na normální skříně třeba do dětského pokoje, nevíte? díky

(11. 03. 2012 01:44)

pavlinkapanda:Tak jsem koukala Dášo na další vzory na těch stránkách Trachey a fakt mě to překvapilo. Řekla bych, že každá moderní žena by si tam asi našla něco podle svého gusta

(04. 03. 2012 19:59)

patricien:Právě budeme předělávat kuchyň a tenhle nápad je moc pěkný. Ta zelená kuchyně je moc pěkná, úplně jí u sebe vidím

(01. 03. 2012 00:10)

dasenka101:Koukám na tyto stránky nábytku od Trachey a moc se mi tato dekorace líbí, tak jsem brouzdala více po internetu a našla i více krásných vzorů na dvířka na jejich stránkách. Pro inspiraci vkládám http­://www­.trach­ea.cz­/cz/o­verfa­ce
Docela hezká proměna za rozumnou cenu, nemyslíte?

(20. 02. 2012 01:44)

jurajjuraj: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(13. 12. 2011 14:18)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy