DISKUSE K ČLÁNKU

Uživatel_5221781:Anginovník mám už dlouho, sám se v zahradě množí. Žvýkání listů také občas využiji, ale chtěla bych varovat před žvýkáním semen, to je opravdu jen pro velmi odolné jedince. Možná by bylo lepší získat radu od někoho, kdo má nějaký recept na jejich bezpečnější využití, třeba naložením do horké vody a po několika dnech, přidat trochu cukru a líh nebo vodku a užívat po kapkách. Při prostém žvýkání semínka, hrozí popálení ústní dutiny

(20. 08. 2017 12:11)

nikushka82:Angínovník Belamcanda chinensis jsem si vypěstovala ze semínek. Mám ho chvíli ale vypadá pořád zdravě. Ještě jsem ho nechtěla používat na léčbu, nebylo ani potřeba semínka jsem si koupila na rostliny-semena.cz. Doufám že bude vypadat zanedlouho tak jako na fotkách tady v článku O léčivých účincích této rostliny jsem se už dočetla tak doufám že se mi to i potvrdí

(03. 03. 2012 17:42)

libor123:Jo jo bez nezdravých chemických léků bychom to taky zvládli a někdy i lépe. Ale jinak léčivky jako je tahle by neměli chybět. Já osobně mám dobré zkušenosti s aloe na opařenou ruku. Měl jsem opařenou ruku a nakrájel jsem list z aloe a dal na opařeninu a každý den byla menší a menší. Měl jsem celou ruku opařenou a za týden to nebylo poznat.

(25. 02. 2012 20:41)

petrous5367:Jak mě vždycky irituje, když si někde přečtu "nezdravá chemie", na něco "bez chemie" .... Nebylo by vhodnější umělá léčiva? Nebo přírodně nepřipravené léčiva... Sice je to nevhodný komentář k tomuto článku, ale když si čtu ten nadpis, tak ztrácím chuť číst článek, byť sebekvalitnější.

(24. 02. 2012 19:46)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy