DISKUSE K ČLÁNKU

michalek.vojna:Ahoj, na www.***.cz jsem nasel zajimavy zpravodajsky clanek, co stoji za precteni, tak cau!

(06. 05. 2012 18:50)

nela.kucinova:Názory některých lidí opravdu stojí za to. Zase se Češi ukazujou jako banda tupců. Co se týče té " výhry " ? Já jim o žádnou výhru nestojím, ale fotka naší Semy vážně stojí za to. Takže šlo spíš o to, že tu fotku mám ráda a myslela jsem, že to lidí spíš pobaví. Bohužel se tu najde i pár idiotů )

(06. 05. 2012 16:48)

panenkapanenko: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(05. 05. 2012 15:50)

havranekmichalx: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(05. 05. 2012 10:26)

kofolama:Tak to zase bacha chlapče. Pes je společník a pomocník člověka odjakživa. Záchranář, vodič slepců, hledač trhavin, drog, zraněných, léčitel canisterapií, hlídač, ochránce stád, tahač saní atd.atd. nerad bych někoho vynechal. Hovna na které si stěžuješ jsou problém lidí-majitelů!!!
Já tu pluju na komerční zneužití této soutěže a né na psy. Pes rulez!!!
Blesku pliz nedělej nám tu další česko hledá super psa! o pořady a akce tohoto formátu už opravdu není zájem!!!!! Lidi nebuďte hloupí. Oni vas jenom chcou o*** o peníze a ty výhry už maj dávno rozdělený. Serte na blesk a jděte radši s hafanem ven!!!!

(05. 05. 2012 08:10)

tvain: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(05. 05. 2012 07:59)

naidka:jestli žijem v h*o*v*n*e*ch, tak potom jedině z produkce tvé a tobě podobných.

(05. 05. 2012 08:42)

starypes: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(05. 05. 2012 10:33)

tvain: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(05. 05. 2012 11:11)

naidka:starý pes může být i rychlý pes, než by ses vzpamatoval, už bys zapomněl na pepřák a plynovku. Takového tvaina pozná správný rafan na sto honů!

(05. 05. 2012 11:36)

kofolama:Lidi neblbněte. Tahle soutěž je jen marketingový tah od Ringiera až po Pet centrum. Vytahají z vás desítky milionů a vyhrajete hov.no. Zaplatíte za SMS a za další věci a pak někteří vybraní(už dopředu) dostanou pár korun almužny. To si radši vsaďte sportku a jděte s mazlíkem ven.....

(05. 05. 2012 07:30)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy