Tradiční rivalita mezi Brňáky a Pražáky se projevuje i v soutěži. Jihomoravany však při stíhání početných pražských pejskařů překvapivě předběhli majitelé mazlíčků v Moravskoslezském kraji. Ti už Pražákům i Středočechům dýchají na záda. Stačí pár desítek přihlášených pejsků a Slezané budou v soutěži nejPes největší zastoupení!

Na Karlovarsku pejsci nejsou?

Semy je jeden z mála reprezentantů Karlovarska
Autor: nejpes
V karlovarském regionu jako by snad  skoro žádní pejskaři nebyli. Do soutěže nejPes zatím přihlásili něco málo přes 30 pejsků. Jen o něco víc jich zastupuje kraj Vysočina. Necháte tyto soutěžící tak snadno získat titul šampióna svého kraje? Nebo přihlásíte i své mazlíčky a připravíte konkurenci ještě perné chvilky?

 VSTUP DO SOUTĚŽE ZDE >>>

 Jak soutěžit?

Stačí se zaregistrovat na internetových stránkách www.nejpes.cz. Tady vyplníte krátký dotazník a vložíte fotku svého pejska. Následně ho můžete prostřednictvím textových SMS zviditelnit - tedy poslat ho do VIP zóny nebo mu zvýraznit profil a vytvořit galerii dalších fotografií. Už 16. května začíná internetové hlasování, ve kterém čtenáři Blesk.cz vyberou nejhezčí pejsky jednotlivých krajů. A možná to bude právě váš mazlíček!

Fotogalerie
14 fotografií