DISKUSE K ČLÁNKU

pajasedlo@...:Měli jsme vosí hnízdo někde pod střechou a lítaly nám do otevřeného okna. Žili jsme s tím asi 3 roky, ale minulý rok začali být vosy agresivnější. Nedalo se to vydržet, tak jsem si zavolal profesionály z http://www.hubeni-vos-a-srsni.cz/ a bylo rychle po problému. Prý když se vosí hnízdo v domě několik let neřeší, tak je větší a větší.

(24. 01. 2017 19:05)

zada:Vosy sou užitečné a součást přírody. když nebudou vosy bude plno much. Vosa není vtíravá, odeženete i mávnutím rukou, horší je hladová včela, to e kamikadze)). Ale lépe je se naučit s těmito tvory žítm, než hubit. I oni majíá právo na život. ako lidi se tady na tý plaentě roztahujeme až dost a ne k dobrému!!!! Já mám vosy rád a na zahradě je strpím, akorát poučím děti kde jsou aby tam nechodily))), pes se jim vyhne sám))). žijeme v symbioze a nepřekážíme si. I buchtu jim na stole v neděli nabídnu))) apozoruju ak si pošmakujou)). Zahubit a zničit to nám lidem de nelíp, bohužel i pro nás.

(09. 08. 2012 14:16)

zada:a propo letos je vos velmi málo, ani sršní ( a ty m ám taky rád) není mnoho.....

(09. 08. 2012 14:17)

zubni.pasta:Nevím jsou by jste zpíval kdyby se vám prožraly do bytu jako mně.

(10. 08. 2012 16:11)

starypes: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(19. 07. 2017 19:59)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy