DISKUSE K ČLÁNKU

frantacizek:v této době se spíše vyplatí koupit celé květinářství i s pozemkem původního vlastníka. Je to lepší investice, než odejít jen s květinou. Pač růže za 80Kč fakt kupovat nebudu. asi je to dáno krom vysoké poptávky i malou sklizní pěstitelů - zřejmě hlavně v Holandsku, kde díky covidu zasadili méně. Vezme-li v úvahu,že půlku toho vykoupí za každé situace vždy Britové , tak to nevím, jestli tenhle svůj krok finančně doženou těmi nynějšími vyšponovanými cenami, pač já teďkom raději láhev kvalitního vína, nebo čokoládový koš, když to stočím na nějakou oslavu..

(20. 08. 2021 07:24)

frantacizek:vezmeme-li.... je ráááno

(20. 08. 2021 07:25)

sandrarobbenova:Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na leto, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takle vydelavam jiz od kvetna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.***.cz

(28. 08. 2012 19:34)

simonavlokkova:Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na leto, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takle vydelavam jiz od kvetna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.***.cz

(25. 08. 2012 19:32)

burinnka99:Letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na leto, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takle vydelavam jiz od kvetna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.***.cz

(24. 08. 2012 18:54)

ivika4:Tak ti držím palce,ale tohle sem asi nepatří,běž si lobovat jinam

(25. 08. 2012 09:39)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy