DISKUSE K ČLÁNKU

hancaskovaluccie: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(31. 08. 2012 19:32)

cilinka98:A viklat se ještě ke všemu píše měkké i.Co dělá korektor, taky je placený za nicnedělání.

(31. 08. 2012 08:54)

cilinka98:Který vemeno to zas psalo. Klíštová encefalitída byla popsána u psů pouze zcela vyjímečně. Proti Lymské borelioze neexistuje očkování u lidí, ale psy je možné u veterináře normálně účinně naočkovat. Jaké očkování proti blechám máte na mysli? Ochrana proti blechám a klíšťatům se aplikuje na srst zvířete pomocí speciálních spot-on roztoků.A těmi vytahovátky na klíšťata se nevyklá,ale točí. Kde pisatel vzal informaci, že Lymská borelioza se začíná "přenášet za 24 hodin" opravdu nevím. Tento článek je skutečný paskvil a autor si o tématu nezjistil vůbec nic. Divím se, že ho za takovou práci platí. Hrůza..

(31. 08. 2012 08:47)

sandrarobbenovv:Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na leto, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takle vydelavam jiz od kvetna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.***.cz

(29. 08. 2012 20:35)

sandrarobbenova:Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na leto, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takle vydelavam jiz od kvetna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.***.cz

(28. 08. 2012 19:33)

karfika:Vyklat ze strany na stranu? Ten kdo toto psal musi byt opravdu jak tvrde y. Snad viklat, ne? Boze, boze, koho to ten Blesk zamestnava.

(26. 08. 2012 20:51)

simonavlckkova:Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na leto, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takle vydelavam jiz od kvetna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.***.cz

(26. 08. 2012 18:16)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy