DISKUSE K ČLÁNKU

Uživatel_5489655:Ahoj, tak přesně o tyhle ořechy si manžel naposled zničil svou drahou zimní bundu... :-/ Alespoň ale vím, čím mu udělám radost letos pod stromečkem! Už mám jednu schovanou doma ve skříni. Sehnala jsem mu ji přes tento super e-shop: https://armik.cz/. Je dost podobná té, kterou si vloni zničil, takže si myslím, že bude mít velikou radost!

(18. 12. 2021 23:18)

donlabuznik:My jsme s manželkou před rokem zainvestovali do kvalitní pračky z http­s://ww­w.ex­pert­.cz/pr­acky/ a musím říct, že ta si zatím poradila se všemi skvrnami co jsme měli. Sny hraje fotbal, takže nosí domů pravidelně oblečení zašpiněné od trávy a to pračka bez problému vypere.

(29. 06. 2019 22:51)

sandrahauseroova:Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na konec leta, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam jiz od kvetna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.***.cz

(22. 09. 2012 12:44)

sandrahauserrova:Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na konec leta, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam jiz od kvetna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.***.cz

(21. 09. 2012 21:22)

sandrahauseerova: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(21. 09. 2012 20:02)

sandrahausserova:Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na konec leta, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam jiz od kvetna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.***.cz

(19. 09. 2012 18:44)

karfika:Sandro, co je nam po tom. Se clankem Tvuj prispevek rozhodne nema nic spolecneho. Bez otravovat jinam.

(20. 09. 2012 17:12)

sandrahauserova: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(18. 09. 2012 18:57)

sandrrahermanova: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(17. 09. 2012 19:29)

sanddrahermanova: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(16. 09. 2012 13:31)

sanndrahermanova: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(15. 09. 2012 14:19)

standysman: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(14. 09. 2012 22:40)

saandrahermanova:Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na konec leta, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam jiz od kvetna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.***.cz

(14. 09. 2012 18:31)

ladybug:Toto je moc komplikované. Podívejte se v obchodě, jestli najdete výrobek "Shout". Funguje perfekně na všechno. Spray skvrny na oblečení (suchém), nechte chvíli stát a pak vyperte, skvrny zmizí jako zázrakem.

(14. 09. 2012 16:36)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy