DISKUSE K ČLÁNKU

cinderella1:Vcera jsem jedla na party u kamaradky hrozne dobry grilovany zeleny chrest.
Byl predem zakapany olejem, posoleny a okoreneny (cesnek, cayen) ...a jen 1 a 1/2 minuty jsme ho meli na grilu (obraceni po 30 se***ch)...nebyl tvrdy, nebyl mekky, byl proste super akoratni! Doporucuji!

(18. 05. 2013 17:38)

jaromir123:Chřest má hodně vitamínů. Ale až ho uvaříte a navíc ještě zapečete, pak již nemá nic. A pak se doktoři a lékárníci usmívají.

(15. 05. 2013 08:24)

cinderella1:A proto je nejlepsi ho jen 7 minut varit nad parou.

(16. 05. 2013 16:18)

katerinahalzikova:Ahoj, hledate snadny zpusob, jak si mesicne vydelat zajimave penize z pohodli domova? Prave se v cesku objevila novinka, jak na to. Najdete to na - Prozrazeno.WZ.cz - Me to funguje skvele, stejne jako znamym, kteri mi to doporucili

(14. 05. 2013 23:32)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy