DISKUSE K ČLÁNKU

majojo:A když do toho kuřátka vrazíme všechny ingredience, vyjde nás to finančně stejně, jako bychom si koupili tu kachnu.

(01. 12. 2013 22:11)

jussuf: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(01. 12. 2013 11:23)

cinderella1:Myslim, ze tu vasi falesnou "kureci" kachnu na vine nerozezna od prave kachny jen ten, kdo tu pravou nikdy v zivote neochutnal, neboli clovek, ktery je uplny amater ...smich!

Ale byl to moc dobry pokus!

(30. 11. 2013 21:41)

miraman:Tohle už děláme několik roků, jen na zelí klademe maso vepřové (nejlépe bůček), kuřecí (stehna vykostěná) navrch slaninu, klobásu (nejlépe paprikovou) a tučnější uzené. Různé druhy masa tomu dají ten správný "šmak". Souhlasím s "nynule", autorka zřejmě nikdy nejedla kachnu. Podléváme také vínem, vodu ze zelí ne, brambory by byly příliš kyselé. Pečeme cca 1,5 hodiny pod alobalem a ještě asi 30 až 45 minut odkryté. Až maso a zelí na okrajích dostane zlatavou barvu. Je to pohádková bašta. Samozřejmě by šla použít i kachna, ale časová úprava s ostatními druhy masa by nekorespondovala, musela by se péct jen samotná kachna, ta potřebuje 2,5 až 3 hodiny.

(30. 11. 2013 18:32)

alenealejo:PF 2014...Vám všetkým prajem---
A ako píše mira­man,súh­lasím­...Vč­era som tento recept robila...ale! Musela som to piecť dlhšie a žeby to bolo až tak ´´skvelé´´...ani náhodou....Skúsila som,ale viac už na tento spôsob ´´kachnu´´ robiť nemienim.

(06. 01. 2014 11:52)

naser:je to videt na prvni pohled, vy babicovi potrati

(30. 11. 2013 17:08)

nynule:ale jinak souhlas s namoro.. kachna je kachna hihi to je bez debatle

(30. 11. 2013 13:10)

nynule:autorka zřejmě ještě nikdy nejedla kachnu, jinak by nemohla říci, že se to nepozná. Toto je jistě velmi dobré jídlo, ale s kachnou nemá chuťově společného nic. Pokud chcete ochutnat opravu falešnou kachnu, nabízím recept mojí babičky, zadní hovězí podlit, pokmínovat a přidat vepřové sádlo. Nic víc, pouze podlévat vodou, kdyby bylo třeba a péct v troubě pod pokličkou. Bez pokličky až chvíli po té, co je maso měkké. Přílohy klasika bram.knedlík, zelí nebo špenát.

(30. 11. 2013 13:09)

namoroman:Kachna je kachna A kuře dělám tímto způsobem také.Jen tomu neříkám falešná kachna ale kuře na zelí nebo se zelím.
Kachna se musí dělat aspoň 4 hodiny aby stála za to, při teplotě asi 140-150°C.A stojí to za to!Kam se na ni to kuře hrabe Děsná dobrota!!
A s červeným zelím? - to už se dá o tom napsat báseň

(30. 11. 2013 13:07)

alenealejo:Vďaka...vyzerá to skvele,vyskúšam...

Prajem Vám všetkým krásny adventný čas...

(30. 11. 2013 12:59)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy