DISKUSE K ČLÁNKU

bonbonka:Tak ona kava neodvodnuje...a nedehydratuje...hm. Tady se nekdo bacinkal do hlavicky. 5 salku kavy (zrejme denne) je v poho. Hm. To jsou mi zase rozumy.

(22. 07. 2014 20:03)

anka:asi tak, jestlize nekdo pravielne pije 4 salky kavy denne, telo si z toho dokaze vzit 30-40% procent....to jsou nejnovejsi vyzkumy...overit si to muzete v dnesnim archivu prahy dve...

(24. 07. 2014 01:10)

kartona:Pitný režim je současná móda. Ale jsou situace, kdy by člověk měl pít a nemá žízeň. Já jsem to zažil, když jsem byl na poušti. Nejlepším kriteriem pro množství vody v těle je barva moči. Tmavá moč znamená, že máte nedostatek vody (pokud ovšem nemáte žloutenku).

(22. 07. 2014 11:16)

anka:souhlas...podle mnozstvi a barvy...

(24. 07. 2014 01:11)

simeon: samý noname výzkum a přitom velká lež hned v prvním bodu "když už máte pocit žízně, je na pití pozdě" Kdo to proboha vymyslel že žízeň něco jako nemoc které se má předcházet? Všechny organismy v přírodě čekají, až jim tělo oznámí co potřebuje a to není špatně, to je správně fungující reakce organismu. V přírodě má málokterý savec přístup k vodě kdykoliv si zrovna vzpomene, naše těla jsou na pocit žízně připravena a nemají s tím problém. Právě tím že pijeme když nemáme žízeň, jíme když nemáme hlad atd. jsou naše tělesné schránky čím dál méně odolné a čím dál více nemocí je schvátí. Neumíme svému tělu naslouchat a místo toho se mu snažíme vnutit režim nějakého "guru" který zrovna vymyslel novou teorii a napsal o tom článek nebo knihu aby si sám shrábl mrzký peníz... Lidi neblbněte a neposlouchejte něčí výmysly, tělo je stavěné na určité množství cyklů, ledviny také vydrží jen určitý konečný počet hektolitrů, čím dříve si jejich kapacitu vyčerpáte nějakým preventivním převodňováním organismu, tím dříve budete na dialýze která vám musí nahradit opotřebované ledviny...

(22. 07. 2014 11:04)

anka:mysli tim, ze kdyz mate zizen, telo je uz dehydrovane.....pit se ma prubezne...

(24. 07. 2014 01:12)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy