Lubica258:My jsme naši sekačku také vybírali docela dlouho. Vůbec jsem nevěděl, podle čeho se řídit, když jich je tolik. Nakonec jsem ji objednal z https://www.naradinazahradu.cz/ , protože jsem tam našel nářadí pro zahradu, které jsem potřeboval, tak jsem sekačku objednal s tím.
stohoven:u této firmy jsem s nákupy skončil,zboží takové kvality není jak prezentujou a hlavně mne odradil odborný servis,konkrétně vedoucí servisu pan Hruška v Plzni u zimního stadionu.Jděte a chvilku posedte venku na lavičce a poslouchejte reklamující zákazníky.Sám zkušenost mám a mnoho jiných zákazníku taky.Proto říkám už ne.
quonex:Dobrá rada: Mělo by být nejen robustní, ale i optimálně tvarované pro precizní sběr posečené trávy. Může být v provedení plast, ocel nebo lehká slitina.
Jak to má laik poznat?
quonex:Mě by zajímalo, zda autor článku někdy sekal trávu. Na místo držáku na chlast by bylo vhodné uvést pohon kol (případně uvést která zda přední, či zadní pohánět a proč, aby sekání nebylo namáhavé i pro ženy, volba rychlosti pohonu kol. možnost mulčování atd.