DISKUSE K ČLÁNKU

qwertina:se mi libi nejvic . Taktez pasuje , ma takova smutna ocka. Ale ty druhe psi jsou tam asi omylem , patrili by tam mnohem lepsi fotky, co tu jsou

(14. 04. 2010 23:26)

jitka.sa:Dnes jsem zjistila, že nelze hlasovat pro mého pejska v kategorii "Já a můj pes". Při rozkliknutí příslušného odkazu se zobrazí stránka někoho jiného - asi jeho část profilu, kde je ten někdo vyzván, aby vložil foto do soutěže, takže v této kategorii našemu pejskovi nelze dát hlas. Mrzí mne to. Jitka

(13. 04. 2010 19:32)

hanaamendy:Souhlasim s vámi, že je to celý jeden velkej podvod. Ale podle mě tohle není soutěž o to kdo má pěknýho nebo velkýho psa, ale soutěž o to, kdo má víc přátel.

(13. 04. 2010 17:17)

satya:To hlasování mě příjde celkem podvržené!Měli by se udělat nová pravidla.NAvíc maxipes sou podmínky že soutěžit má obří plemeno ne střední pes jak tedy mohl vyhrát a navíc se přihlásit i do této kategorie čivavy?Trošku trapný ne?Navíc ted začíná druhý kolo a už sou zase s hlasama nad tisícovkou někteří?Já hlasovala každej den a se mnou další x přátel posílaly hlasy... a nedostala sem se za celý dva tejdny na 400????To má někdo doma 40 pc a kliká každou půlhodinu?Příjde mě to dost nefér už jen to že Maxipes měl být vážně MAxipes a ne střední pleme­no!Tra­pas.­..ne­věřím že sou v tomhle čestný lidi!Nechápu!

(13. 04. 2010 10:43)

acrew:Souhlasím s Vámi, že to podvod je.. Pro mého pejska sice hlasovalo hrozně moc lidí každý den až do půlnoci. Skoro celá škola mé sestry, všichni mí kamarádi, kamarádi a příbuzní mých rodičů a já i rodiče jsme hlasovali každý den každou půl hodinu. Zjistila jsem, že jsme takto denně mohli naklikat cca 450 hlasů. A to hlasoval opravdu hrozně moooc lidí!!! Nechápu tedy, jak můžou mít po dni a půl psi v další kategoriích 1500 hlasů? To není prakticky možné.. A opravdu mrzelo nejen mě, ale i ostatní mé kamarády, kteří mi v sobotu psali, jak je možné, že o půlnoci z pátka na sobotu vedeme nad Jessie 10 hlasů a po čtvrt hodině od začátku hlasování v sobotu ráno má o 70 hlasů víc a během 2 až 4 hodin se dostala na rozdíl 350 hlasů, i když mí kamarádi a známí hlasovali jak o život. Není to o výhře.. Chtěla jsem jen ukázat, jak mám hezkého pejska. Ale, když už jsem v tom měla tolik lidí, tak mě to mrzelo i za ně,... Navíc si myslím, že těch 50 000,- si zaslouží útulek.. Ne jeden pejsek, který domov a rodinu má!

(13. 04. 2010 11:10)

brucovka:Kdy už se laskavě někdo z redakce vyjádří k četným dotazům z podezření o PODVODECH v hlasování??? Kdy už konečně někdo bude dbát na dodržování PRAVIDEL - např. dodržení tématu kategorie atd. Začíná to být trapná fraška opravdu hodná plátku typu Blesk Už s tím konečně něco UDĚLÁTE?????? neo aspoň budete schopní těm lidem v diskuzi fundovně odpovědět???????

(12. 04. 2010 21:09)

richard.vesely:Dobrý den,

na Váš příspěvek samozřejmě rád zareaguji. V hlavní diskusi nejPsa 2010 http­://www­.bles­k.cz­/dis­kuse/­5810/1 na dotazy odpovídáme průběžně již od začátku soutěže. To, že někomu přibývá velké množství hlasů ještě nutně nemusí znamenat podvod. A to, že se podařilo dát dohromady galerii, ve které se sešlo více než 15 000 pejsků, bych rozhodně "trapnou fraškou" nenazýval.

Pokud jde o dodržení tématu kategorie, jen já osobně jsem od začátku soutěže odhlásil už několik set chybně zařazených psů. Samozřejmě je rozdíl mezi objektivně chybným zařazením (například čivava v kategorii Maxipes roku) a subjektivním hodnocením (např. pes, zařazený do kategorie Akční hrdina se na fotografii "málo hýbe").

S pozdravem a přáním krásného dne
Richard Veselý

(13. 04. 2010 15:28)

mishaacka:Velmi mě pobavil komentář vítězky se smutného pohledu, že se tu šťastnou novinku o výhře dozvěděla v pět ráno díky telefono??????? Haha, jak se snažila o výhru od prvního dne, to je ale dost velké pokrytectví.

(12. 04. 2010 20:41)

acrew:Chci uvést na pravou míru, že Conny není fenka, ale pes. O hlasování do této soutěže se vyjadřovat nebudu. Nevím, jak je možné, že během 5 minut naskákalo Jessie asi 100 hlasů. Je to "zvláštní". A ještě by mne zajímalo, jak budete měřit psa v kohoutku, když ho ani nevidíte a je to dané v podmínkách..? Tato soutěž by byla fajn, je tu hrozně moc krásných pejsků, škoda těch podvodů!!!!!

(12. 04. 2010 19:52)

bajula:tohle hlasování se jim jaksi nepovedlo domyslet dokonce!!

(12. 04. 2010 19:20)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy