DISKUSE K ČLÁNKU

hajne:Dva dny před smažením je dobré se vysrat do rohu blízko kamen,odér ze smažení pohltí odér z hovna.

(02. 02. 2018 11:28)

11karel11:Který žebrák smaží na přepáleném oleji. Po každém smažení olej likvidujeme.

(17. 08. 2017 18:33)

jussuf: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(29. 06. 2017 09:32)

wien:Super je vykouřit kadidlem. nejlepší je lampička na čajovou svíčku s mrizkou nahoře, nečadí to jako jinak na uhlí 😊 navíc jsou super pryskyřice, které jsou z jiných stromů než kadidelniku, ta je dobrá na vánoce 😉 po prokouřeni vyvětrat a hotovo 😁 je to dobré i proti ostatním zápachům, třeba pejsek, a i to ovzduší desinfikuje 👌

(28. 06. 2017 18:51)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy