DISKUSE K ČLÁNKU

prudicka:Dnes Vám každý veterinář řekne: Pro zdraví kočky naprosto není rozhodující, zda někdy v životě měla koťata, takže pokud o koťátka nestojíte a nemáte předem dohodnuté zájemce o jejich jarní úrodu, považuji za zodpovědné nechat Vaši kočku včas vykastrovat.

MVDr. Miroslav Svatoš

--------------------------------------------------------------------------------

(22. 08. 2010 22:00)

prudicka:Omlouvám se za špatné umístění svého příspěvku. Chtěla jsem reagovat na názor buban.

(22. 08. 2010 22:02)

prudicka:že se koťátka ujali a dokonce s ním zašli k veterináři. Jedním z dalších kroků ale měla být sterilizace kočky v nejbližší možné době. Zvířata bývají vzornými matkami od přírody a není je za to třeba obdivovat. Reprodukční schopnosti některých zvířat jsou však příliš vysoké na to, aby je člověk nemusel uměle omezovat.

(21. 08. 2010 21:58)

buban:nesouhlasim s okamzitou sterilizaci- a kazdy veterinar to potvrdi-fenka, kocka, ma 1x za zivot mit mladata. Kastrovat az pote. A zvirata nutno obdivovat za jejich matersky cit a pud-ne vsichni lide jej maji take tak vyvinuty. Nebyt mych dvou kocicich kamosu, bych si hned kote od te mlade slecny vzala.

(21. 08. 2010 23:30)

arabika:Blbost, každý normální veterinář už potvrdí, že kočka či pes nemusí mít v životě mladé, moje kočky také neměly a nijak tím netrpí a jsou hravé a šťastné.
Taky jsem ráda, že se koťátka ujali, ale to, že kočku nechali zabřeznou jejich vinou a teď to tu inzerují mi příjde nevhodné, je spousta týraných koček a psů v útulcích, co by také potřebovaly nový domov a ne podporování množení jistých osob.

(19. 09. 2010 18:46)

ondra74:urcite jsi svym pribehem zaujala mnoho ctenaru. Ja bych Ti chtel za Pacicku podekovat a jenom skoda, ze muj synator ma jenom sedm roku, hned bych mel pro nej tu nejlepsi nevestu. Moc Tobe a Tve rodine preji, at vam Pacicka prinasi co nejvic radosti a co nejmene kotat, ahoj

(21. 08. 2010 12:22)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy